The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Monaco-Nice-16.01

Μονακό εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Γαλλίας

“Louis ll”, Μονακό

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 21ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ του Μονακό και της Νις. Πρόσφατα οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν παίξει ήδη μεταξύ τους μόνο στο Λιγκ Καπ και τότε κέρδισαν με σκορ 2:1 οι παίκτες της Μονακό. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η γραμμή πονταρίσματος αυτή είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί.

Στο TOP-3

Η Μονακό μετά από 20 γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας κατάφερε να σκοράρει στο ενεργητικό της 42 βαθμούς, οι Monegasques έχουν εγκατασταθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό λιγότερο από τη Λυών και τη Μαρσέιγ, αλλά οι «υφαντές» έχουν ακόμα ένα άλλο παιχνίδι. Στον τελευταίο γύρο του γαλλικού κυπέλλου η Μονακό δεν μπόρεσε να νικήσει εκτός έδρας την Μονπελιέ, αυτή η απώλεια των βαθμών μπορεί να κοστίσει στους «ερυθρόλευκους» τη δεύτερη θέση. Στην έδρα της η ομάδα του Jardim στο πρωτάθλημα Γαλλίας της σεζόν 2017–18 έπαιξε 10 αγώνες, στους οποίους σημείωσε οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 28:9.

Έχουν ανέβει

Μετά από ένα πολύ χάλια ξεκίνημα στη σεζόν η Νις προς το τέλος του πρώτου γύρου κατάφερε να ανέβει στην έκτη θέση στην κατάταξη, η οποία μπορεί κάλλιστα να γίνει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αλλά οι ίδιοι οι «αετοί» δεν είχαν αντίρρηση να βρεθούν στην κορυφή-3, αλλά αυτό απαιτεί ο δεύτερος γύρος να παιχτεί σε υψηλότερο επίπεδο, να παρθούν πίσω 12 βαθμούς του χάντικαπ, κάτι που δεν είναι δυνατό.

Πρόβλεψη

Η Μονακό, παρά τις απώλειες προσωπικού, είναι ισχυρότερη της Νις, και αυτό έχει αποδειχθεί πρόσφατα στο Λιγκ Καπ. Οι “ερυθρόλευκοι” παίζουν καλά στο “Louis II”, ενώ η Νις έχει μέτρια στατιστικά στοιχεία εκτός έδρας. Σε αυτό το ζευγάρι το ποντάρισμα στους γηπεδούχους φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,81.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *