The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Монако-Лион-02.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 2 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β΄

Στις 2 Μαΐου στη Γαλλική Λιγκ 1 προγραμματίζονται επτά αγώνες ταυτόχρονα, η κεντρική συνάντηση θα είναι σίγουρα Μονακό εναντίον Λυών, η πρόβλεψη έχει ήδη προετοιμαστεί από τους ειδικούς μας.

Οι Monegasques αγωνίζονται κιόλας και για το τίτλο στο πρωτάθλημα

Η Μονακό κέρδισε σοβαρή δυναμική και μετά από πέντε νίκες ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Τώρα ακόμη και ο αρχηγός είναι μόνο δύο βαθμούς μακριά, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να αγωνιστεί για τον τίτλο. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν τη δύσκολη Ανζέ με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόνο στο 79ο λεπτό. Στο κλαμπ βασιλεύει μια πολύ δύσκολη κατάσταση στελέχωσης, επειδή οκτώ παίκτες ταυτόχρονα δεν θα μπορούν να παίξουν εναντίον της Λυών, έξι έχουν κοροναϊό, μεταξύ των οποίων και ο Ρώσος λεγεωνάριος Alexander Golovin, ο οποίος έχει γίνει τζόκερ της ομάδας πολλές φορές.

Ευκαιρία για τα λιοντάρια να καλύψουν τη διαφορά από την πρώτη τριάδα

Η Λυών δεν είχε το καλύτερο κομμάτι στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μόνο δύο αγώνες από τους έξι. Τα «λιοντάρια» έχασαν από τους κύριους ανταγωνιστές ΠΣΖ και Λιλ, πέφτοντας στην τέταρτη θέση. Η ήττα από τη Λιλ στον τελευταίο γύρο ήταν ιδιαίτερα προσβλητική, καθώς η Λυών είχε προβάδισμα 2:0 και κατάφερε να χάσει 2:3 Η τέταρτη θέση για το κλαμπ θα είναι ένα μεγάλο φιάσκο, γιατί τότε τα «λιοντάρια» θα μείνουν εκτός του Champions League. Η διαφορά από το τοπ-4 αποτελεί 4 βαθμούς, αλλά η νίκη στην επερχόμενη συνάντηση θα την μειώσει στο ελάχιστο. Στη Λυών δεν θα παίξουν δύο παίκτες, η απώλεια του Μέμφις Ντεμπάι θα είναι ιδιαίτερα απτή, ο αρχηγός της ομάδας έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές αυτή τη σεζόν, πρώτα η Λυών κέρδισε μια πειστική νίκη στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια οι Monegasques εκδικηθήκαν στο Γαλλικό Κύπελλο, κερδίζοντας με σκορ 2:0

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να κάνουμε μια ακριβή πρόβλεψη για ένα τέτοιο παιχνίδι, οι ομάδες είναι άμεσοι ανταγωνιστές, αλλά υπέστησαν πολλές απώλειες πριν από αυτήν τη μάχη. Οι σύλλογοι μπορούν να δείξουν ένα πραγματικό μακελειό, το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 φαίνεται ελκυστικό εδώ (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *