The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μονακό εναντίον Αϊντχόφεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСВ-ГоуЭхедИглз-23.12

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022, 9:00 μ.μ.

Στάδιο Λουί Β΄

Σχεδόν όλος ο Ιούλιος ήταν αφιερωμένος στα προκριματικά του Champions League. Ο νέος, τελευταίος καλοκαιρινός μήνας παίρνει τη σκυτάλη ως προς αυτό. Δυνατοί παίκτες, όπως η Μονακό και η Αϊντχόφεν, μπαίνουν σε διαμάχη. Ποιος θα ξεκινήσει καλύτερα τα προκριματικά; Οι αναλυτές ιστοτόπων μοιράζονται μια δωρεάν πρόβλεψη για έναν σημαντικό αγώνα στις 2 Αυγούστου 2022.

Η Μονακό κατάφερε να σώσει την περασμένη σεζόν

Οι Μονεγάσκοι υπό την ηγεσία του Νίκο Κόβατς κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση στην κλήρωση του 2020/2021. Πολύ γρήγορα όμως, η ομάδα άρχισε να απογοητεύει στη νέα σεζόν, ξεκινώντας με ντροπιαστικό αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League. Και ο Κροάτης μετατράπηκε γρήγορα σε αντιήρωα και τελικά απολύθηκε. Τον αντικατέστησε ο Philippe Clement, ο οποίος προκλήθηκε από την Μπρυζ. Δεν τα κατάφερνε όλα αμέσως, αλλά τελικά, την άνοιξη, η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην 3η θέση της Ligue 1, επανάλαβε δηλαδή τα προηγούμενα αποτελέσματα. Μετά από αυτό, όμως, πουλήθηκε για πολύ σοβαρά χρήματα, 80 εκατομμύρια, στη Ρεάλ ο Τσουαμένι. Οι Cesc, Pellegri, Lecomte και Sidibe αποχώρησαν επίσης από την ομάδα. Υπάρχουν επίσης ενδιαφέροντες νεοφερμένοι, πρώτα απ’ όλα, ο Minamino και ο Embrolo.

Η Αϊντχόφεν έχει γίνει πλέον η ομάδα του Van Nistelrooy

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν από τις πρώτες ομάδες του διάσημου σκόρερ. Όμως, παρ’ όλο το ισχυρό ποδοσφαιρικό του υπόβαθρο, ο Ρουντ δεν έχει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής. Και θα αντικατασταθεί από τον Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο Γερμανός με τους παίκτες του πάλεψε με δύναμη για την επιστροφή του τίτλου πρωταθλήτριας, αλλά και πάλι έχασε από την Άγιαξ. Εκτός από τον προπονητή, από το έργο αποχώρησαν και οι κορυφαίοι παίκτες: Doan, Gotze, Bruma, Zahavi, Hoover, Mvogo. Ναι, υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες νεοφερμένοι. Ξεχωριστά σημειώνουμε την εξαγορά από τη Σπαρτάκ του συμβολαίου του Γκας Τιλ, ο οποίος έπαιξε υπέροχα την περσινή χρονιά. Υπάρχει όμως και ένας έμπειρος Λουκ Ντε Γιονγκ, καθώς και οι δανεικοί Σάβιο, Τζάβι Σίμονς και 2 τερματοφύλακες ταυτόχρονα, ο Βάτερμαν και ο Μπενίτεθ. Μένει όμως να καταλάβουμε πόσο έτοιμη για μάχη είναι μια τέτοια ομάδα και τι αξίζει ο Van Nistelrooy ως προπονητής.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι έπαιξαν επίσημους αγώνες το 2003, το 2005 και, κυρίως, το περασμένο φθινόπωρο. Μέχρι στιγμής υπάρχει απόλυτη ισότητα: 2 νίκες με δυο ισοπαλίες. Αλλά το 2021, η Μονακό ήταν πιο δυνατή: 2-1 εκτός έδρας και ισοπαλία χωρίς γκολ στο Λουί Β´.

Πρόβλεψη

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είναι δυνατές, πλέον η Μονακό έχει περισσότερα ατού. Παίζει στο δικό της γήπεδο και ο προπονητής είναι πιο έμπειρος και ξέρει καλά τους παίκτες του. Ποντάρουμε στη νίκη του Golovin και της παρέας του με απόδοση 2,16.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *