The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Τζένοα: προγνωστικά για στοίχημα

Милан-Рома-06.01

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας η Μίλαν που έχει σημειώσει εντυπωσιακή κίνηση θα κοντράρει την Τζένοα.

Μίλαν

Μετά από μια ελαφριά καθυστέρηση στις μονομαχίες με την Ουντινέζε (1:1) και τη Νάπολι (0:1), η απόδοση της Μίλαν στο τουρνουά βελτιώθηκε ξανά. Έχοντας νικήσει με σκορ 4:2 την Έμπολι, 3:1 τη Ρόμα και 3:0 τη Βενετία, οι ροσονέρι εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στη Serie A. Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο, ο οποίος μέχρι πρόσφατα δεν έμπαινε καν στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Τζένοα

Η Τζένοα έχει κολλήσει στη ζώνη του υποβιβασμού και υπό την ηγεσία του Σεφτσένκο, η κατάσταση είναι απίθανο να βελτιωθεί. Από την άλλη, οι Γκρίφινς έχουν σημειώσει καλή πρόοδο στο Εθνικό Κύπελλο λόγω θριάμβων επί των λιγότερα γνωστές Περούτζια (3:2) και Σαλερνιτάνα (1:0).

Πρόβλεψη

Εδώ όμως τελειώνει το Γενοβέζικο μυθιστόρημα. Πιστεύω ότι η Μίλαν θα εφαρμόσει εύκολα την ανωτερότητά της στην κατηγορία και θα κερδίσει μια θεαματική νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *