The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Лацио-12.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Οι περισσότεροι αγώνες του τρίτου γύρου της Serie A θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, προσφέρουμε την αιτιολογημένη πρόβλεψή μας για τον αγώνα Μίλαν – Λάτσιο.

Οι Μιλανέζοι πάνε καλά μέχρι στιγμής

Λίγοι άνθρωποι θα εκπλαγούν αν η Μίλαν αποτύχει αυτή τη σεζόν, πολλά έχουν πέσει στον σύλλογο, η ομάδα επιστρέφει στο Champions League, αλλά το καλοκαίρι έχασε βασικούς παίκτες όπως ο Ντοναρούμα και ο Τσαλχάνογλου, οι οποίοι αρνήθηκαν να συνεχίσουν το συμβόλαιό τους. Η ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει με δύο νίκες, εκτός έδρας με τη Σαμπντόρια – 1:0 και στη συνέχεια εντός έδρας με την Κάλιαρι – 4:1. Τέτοιες νίκες δεν υποδεικνύουν ακόμη ότι όλα είναι εντάξει στον σύλλογο, επειδή το περιθώριο ασφάλειας μπορεί να είναι αρκετό για να νικήσει τις ομάδες μεσαίου επιπέδου. Την επερχόμενη συνάντηση, πιθανότατα, θα χάσει ο Giroud, ήταν σε καραντίνα και ο Krunich τραυματίστηκε επίσης.

Η Λάτσιο ξεκίνησε θεαματικά

Στα δύο αρχικά ματς, οι Ρωμαίοι πέτυχαν 9 γκολ, τέσσερα από αυτά στον λογαριασμό του Ciro Immobile. Κερδίσανε την Έμπολι 3:1 εκτός έδρας στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια νικήσανε συντριπτικά τη Λα Σπέτσια εντός έδρας – 6:1. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι πέτυχαν πάντα στο πρώτο ημίχρονο, σε κάθε παιχνίδι έβαζαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το κύριο καθήκον των Ρωμαίων αυτή τη σεζόν είναι να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα και να επιστρέψουν στο Champions League. Τρεις παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία αντιπαραθέσεων, δεν έχει νόημα να θυμηθούμε όλα τα ματς, αλλά την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες, η Μίλαν κέρδισε 3:2, ενώ οι Ρωμαίοι απάντησαν με 3:2. Στις τέσσερις τελευταίες επίσημες συναντήσεις, οι ομάδες σημείωναν σταθερά τουλάχιστον τρία γκολ.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά, οι παίκτες θα προσεγγίσουν αυτόν τον αγώνα σε καλή διάθεση. Λόγω του παράγοντα της έδρας η Μίλαν θεωρείτε φαβορί, αν και περιμένουμε αγώνα για τρία αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι πρέπει να δείξουν ουσιαστικό ποδόσφαιρο με αμοιβαίες ευκαιρίες και το στοίχημα για την ανταλλαγή γκολ φαίνεται ενδιαφέρον εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *