The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίο Γουέστ Μπρομ: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-ВестБромвич-15.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Γήπεδο Etihad

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί με  την Γουέστ Μπρομ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τους αουτσάιντερ Μπέρνλι (5:0) και τη Φούλαμ (2:0), σημείωσε αξιοπρεπείς ισοπαλίες με τη Λίβερπουλ (1:1) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:0) και έχασε 0:2 από την Τότεναμ. Ένατη θέση, 19 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 17:11 – οι τρέχοντες δείκτες των «πολιτών» που απέτυχαν εντελώς στο αρχικό τμήμα της σεζόν.

Γουέστ Μπρομ

Ωστόσο, ο νεοφερμένος της ελίτ, Γουέστ Μπρομ, αισθάνεται ακόμη χειρότερα. Μετά από αγώνες με την Τότεναμ (0:1), τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:1), την Κρίσταλ Πάλας (1:5) και τη Νιουκάσλ (1:2), τα «κοτσύφια» εδραιώθηκαν σταθερά στη ζώνη υποβιβασμού. Με έξι βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 9:25, είναι δέκατοι ένατοι.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Μάντσεστερ Σίτι θα νικήσει πανεύκολα τον αντίπαλό της, καθώς είναι πολύ ανώτεροι στην τάξη. Είναι απίθανο η αδύναμη άμυνα της Γουέστ Μπρομ να συγκρατήσει την ισχυρή επίθεση των υποκινούμενων «πολιτών». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι  με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,856.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *