The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-КристалПэлас-17.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας                                

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Μάντσεστερ. Στάδιο Etihad

Το πρόγραμμα της Κυριακής του δέκατου ένατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα ολοκληρωθεί με σύγκρουση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Κρίσταλ Πάλας. Μάντσεστερ Σίτι

Αυτό το χειμώνα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει βελτιώσει σημαντικά τα πράγματά της στην Πρέμιερ Λιγκ, επειδή η έναρξη της σε αυτό το τουρνουά δεν ήταν η πιο επιτυχημένη. Μετά από παιχνίδια με την Γουέστ Μπρόμιτς (1:1), τη Σαουθάμπτον (2:0), τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ (1:0), την Τσέλσι (3:1) και την Μπράιτον (1:0) οι Πολίτες με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 25:13 βρέθηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας είναι η δέκατη τρίτη με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:29. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι «αετοί» δεν ήταν πολύ σταθεροί. Νίκησαν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2:0, σημείωσαν ισοπαλία με τη Λέστερ (1:1) και την Άρσεναλ (0:0), χάνοντας 0:7 από τη Λίβερπουλ και 0:3 από την Άστον Βίλα.

Πρόβλεψη

Η σημερινή Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιο δυνατή από την Κρίσταλ Πάλας. Αλλά οι Πολίτες έχουν σοβαρές δυσκολίες με την επίθεση, οπότε δεν νομίζω ότι η πιθανή νίκη τους θα είναι συντριπτική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *