The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Οκτωβρίου 2019

ManchesterCity-Atalanta-22.10

Οκτωβρίου 2019

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η  Μάντσεστερ Σίτι θα συναντηθεί με την ιταλική Αταλάντα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 μμ. στο Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ.

Μάντσεστερ Σίτι

Οι «πολίτες» τον τελευταίο καιρό βιώνουν σοβαρά προβλήματα. Η ομάδα άφησε τη Λίβερπουλ να απομακρυνθεί στο πρωτάθλημα οκτώ βαθμούς μακριά, χάνοντας δύο φορές από τους όχι πολύ λαμπρούς εκπροσώπους του πρωταθλήματος: Νόριτς και Γουλβς. Ως εκ τούτου, η Σίτι πρέπει να ποντάρει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στους πρώτους γύρους νίκησε με βεβαιότητα την Σαχτάρ Ντόνετσκ (0:3) και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2:0).

Αταλάντα

Η Αταλάντα προχωράει με σιγουριά στη Σέριε Α’, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Η ομάδα περνάει τη Νάπολι, Ρόμα και Λάτσιο, έχοντας σκοράρει ταυτόχρονα τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Γκασπερίνι δεν τα πάει όλα ρόδινα, διότι μετά από δύο γύρους η ομάδα από το Μπέργκαμο καταλαμβάνει την τελευταία θέση, χάνοντας από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4:0) και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (1:2).

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα δεν είναι πολύ καλή στην άμυνα, αλλά γρήγορα πετάει στις αντεπιθέσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, οι «πολίτες» θα πρέπει κατά τη διάρκεια του αγώνα να κρατάνε την και να ελπίζουν για λάθη στην άμυνα. Η Αταλάντα θα αποκαλυφθεί σε αντεπιθέσεις και η πιθανότητα της ομάδας Γκουαρδιόλα είναι η αντιπαράθεση και η εφαρμογή των ευκαιριών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε πολλά γκολ που θα σημειωθούν στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *