The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Άρσεναλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерСити-Ливерпуль-02.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Οι διοργανωτές της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται εξεπιτούτου κανόνισαν, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παύσης, ο διαγωνισμός να επιστρέψει με την πιο ενδιαφέρουσα ημέρα. Αρκετές μάχες με το πρόθεμα “top” θα διεξαχθούν το Σάββατο. Αυτές περιλαμβάνουν τη μονομαχία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει προς το παρόν αναμενόμενη απόδοση

Οι «πολίτες» έχασαν στον αγώνα πρωταθλήματος 2019/2020 από τη Λίβερπουλ, και κάπως πολύ απλά, πρόωρα. Η διεύθυνση του συλλόγου και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμενόταν να αντιδράσουν σε αυτό. Όντως, πολύ γρήγορα στο offseason, αγοράστηκε ο πολυαναμενόμενος αμυντικός, Νάταν Ακέ. Ταυτόχρονα, αγοράστηκε κι ο Φεράν Τόρες, για να αντικαταστήσει τον Νταβίδ Σίλβα, ευτυχώς, η οικονομική κατάσταση της Βαλένθια δεν επέτρεψε παζάρια. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά, αυτό δεν είναι αρκετό. Και εκδηλώθηκε, όπως συμβαίνει συχνά, στην αδύναμη τρέχουσα θέση, επίθεση. Αλλά ήξεραν ότι ο Σέρχιο Αγουέρο χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανακάμψει. Στη συνέχεια τραυματίστηκε ο Γκάμπριελ Ζεσούς , και ως αποτέλεσμα, ο σύλλογος με προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναγκάστηκε να ποντάρει βγάλει τον νεαρό Λίαμ Ντελάπ. Ως αποτέλεσμα – 2:5 με την Λέστερ και 1:1 με τη Λιντς. Αν και ένας άλλος νεοφερμένος, ο Ruben Dias, ήδη έπαιζε εναντίον των τελευταίων.

Η Άρσεναλ πρέπει να βελτιωθεί αυτή τη σεζόν

Οι «κανονιέρηδες» βιώσαν μια πολύ δύσκολη περσινή σεζόν. Ως αποτέλεσμα, ο Αρτέτα έγινε διευθυντής αντί του Εμέρι. Δεν κατάφερε ωστόσο να ανεβάσει τη γενέτειρα ομάδα του έστω στο τοπ-7 της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε τις προοπτικές του διορισμού του μέσω της νίκης στο FA Cup (το οποίο ταυτόχρονα του επέτρεψε να διατηρήσει θέση τουλάχιστον στο Europa League). Τώρα η ενισχυμένη ομάδα (Saliba, Gabriel, Willian, την τελευταία στιγμή – Tom Party) φαίνεται πολύ πιο ελπιδοφόρα. Και στο γήπεδο δίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Ναι, έχασε από τη Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τον νίκησε στο Σούπερ Καπ και το Λιγκ Καπ. Εκεί, οι ««κανονιέρηδες»» πέρασαν την Λέστερ, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν ισχυρότεροι από Φούλαμ, Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Θα είναι δυνατόν να συνεχίσουν περαιτέρω με το ίδιο θριαμβευτικό πνεύμα;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Άρσεναλ 7 φορές στη σειρά, συμπεριλαμβανομένης με τον Αρτέτα. Αλλά τον Ιούλιο, στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οι «κανονιέρηδες» νίκησαν εντυπωσιακά τους «πολίτες» 2:0.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι σε αυτόν τον αγώνα θα είναι το προφανές φαβορί. Αλλά δεν θα είναι εύκολο να αποδείξει την κατάσταση με τραυματισμένους επιθετικούς, καθώς η Άρσεναλ έχει τώρα καλή ομάδα. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ +1,5 με απόδοση1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *