The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

МанчестерЮнайтед-Рома-29.04

Europa League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολντ Τράφορντ

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρόμα. Οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους στις 29 Απριλίου στο πρώτο ημιτελικό παιχνίδι του Europa League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πιέζονται από το αποτέλεσμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεύτερη στη Πρέμιερ Λιγκ, 5 βαθμούς μπροστά από τη τρίτη Λέστερ. Το ζήτημα της συμμετοχής στο Champions League έχει επιλυθεί, οπότε η συμμετοχή στο Europa League είναι μόνο για να κερδίσουν ένα τρόπαιο που δεν είναι το πιο τιμητικό για τον σύλλογο, αν και το μπόνους είναι σίγουρα ευχάριστο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σπάνια χάνουν και είναι σε καλή κατάσταση. Στο δρόμο προς τους ημιτελικούς του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τους αντιπάλους της όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Μίλαν και η Γρανάδα. Στον τελευταίο αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε λευκή ισοπαλία με την Λιντς. Δύο παίκτες δεν θα παίξουν σε αυτή τη μάχη λόγω τραυματισμού.

Οι «λύκοι» χρειάζονται πραγματικά το Europa League

Ο ημιτελικός του Europa League είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα των «λύκων» αυτή τη σεζόν. Η κατάσταση στη Serie A επιδεινώθηκε, όπου οι Ρωμαίοι είναι μόνο έβδομοι, έχοντας χάσει όλες τις πιθανότητες για το Champions League. Η Σασουόλο είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω, η Ρόμα μπορεί να φτάσει στο σημείο που θα μείνει χωρίς κανένα ευρωπαϊκό κύπελλο. Στους τρεις τελευταίους γύρους του πρωταθλήματος ο σύλλογος σημείωσε μόνο έναν βαθμό. Η νίκη στο Europa League είναι ο μόνος τρόπος για να σώσει τη σεζόν. Τρεις παίκτες της ομάδας θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, και τις δύο φορές οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρναγαν στον επόμενο γύρο. Συνολικά οι ομάδες έχουν συναντηθεί έξι φορές, τέσσερις νίκες έγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία φορά κέρδισαν οι Ρωμαίοι, σε έναν άλλο αγώνα σημειώθηκε ισοπαλία

Πρόβλεψη

Όσον αφορά την τάξη και τη φόρμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τώρα τάξη μεγέθους καλύτερη από τον αντίπαλό της. Αλλά οι Ρωμαίοι έχουν περισσότερα κίνητρα, γιατί διαφορετικά δεν θα μπουν στο Champions League. Θεωρούμε ότι είναι βέλτιστο να στοιχηματίσουμε σε ξεκάθαρη νίκη της γηπεδούχους ομάδας, η απόδοση είναι αρκετά καλή, αλλά πέφτει γρήγορα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *