The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπράιτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ливерпуль-МанчестерЮнайтед-19.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022, 4:00 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Στην Αγγλία ξεκινά επιτέλους πλήρως η σεζόν. Στην τοπική Πρέμιερ Λιγκ αυτό το Σαββατοκύριακο θα παιχτεί ο 1ος γύρος. Και μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκινά το πρωτάθλημα εντός έδρας, φιλοξενώντας την Μπράιτον. Ποιο θα είναι το επίσημο ντεμπούτο του Έρικ τεν Χαγκ σε νέο πόστο, ειδικά στο Ολντ Τράφορντ; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έχουν συντάξει αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 7 Αυγούστου 2022.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοητεύει φέτος το καλοκαίρι

Οι Red Devils ήταν ενεργοί πριν από ένα χρόνο. Τότε, με φόντο τη σχετική επιτυχία της σεζόν 2020/2021 (2η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ), δαπανήθηκαν πολλά χρήματα σε νεοφερμένους. Στο τέλος, όλα κατέληξαν σε αποτυχία: ο Ole Gunnar απομακρύνθηκε το φθινόπωρο, αλλά ο Rangnik έκανε τα πράγματα χειρότερα, τερματίζοντας στην 6η θέση. Την άνοιξη, έγινε σαφές ότι ο τεν Χαγκ θα γινόταν ο νέος τεχνικός και φέρεται να του υποσχέθηκαν νεοφερμένους. Το ρόστερ όντως καθαρίστηκε, χωρίστηκαν οι δρόμοι με τους Μάτα, Μάτιτς, Ντιν Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Καβάνι και Αντρέας Περέιρα. Αλλά την ίδια στιγμή, ο Έρικσεν υπογράφηκε δωρεάν και αγοράστηκαν μόνο ο Λισάντρο Μαρτίνεθ και ο Μαλάσια. Δεν είναι περίεργο που ο Ρονάλντο σκέφτεται να μείνει ή όχι.

Η Μπράιτον δεν έγινε ποτέ κάτι περισσότερο από μια μεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ

Οι «γλάροι» προπονούνται και παίζουν υπό την καθοδήγηση του Γκράχαμ Πότερ εδώ και αρκετές σεζόν. Και όλοι περιμένουν πότε ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους τεχνικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο θα δείξει σοβαρή πρόοδο με τους παίκτες του. Η έναρξη της κλήρωσης του 2021/2022 έδωσε ελπίδες ότι θα γίνει μια σημαντική ανακάλυψη. Αλλά στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι και πάλι το “Albion” έπαιξε μια καλή σεζόν, αλλά τίποτα περισσότερο. Το μόνο που συνέβη ήταν να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τερματίζοντας στην 9η θέση. Εκτός σεζόν, ένας βασικός παίκτης, ο Μπισούμ, έφυγε από την ομάδα. Συνεχώς ανυπομονούσε να μπει στη Μάντσεστερ Σίτι και ο Κουκουρέλα. Υπήρχαν μόνο λίγοι νεοφερμένοι τον Ιούλιο, ακόμη και ο Julio Enkiso, ο οποίος κόστισε περισσότερα από 10 εκατομμύρια, δε αγοράστηκε για τη βάση. Ο επιθετικός από την Παραγουάη είναι μόλις 18 ετών!

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ένα ωραίο σερί 7 συνεχόμενων νικηφόρων ματς. Όμως την άνοιξη, η Μπράιτον όχι μόνο κέρδισε τη μονομαχία με τον γίγαντα, αλλά νίκησε τους Κόκκινους Διαβόλους με σκορ 4-0.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας θεωρείται φυσικά το φαβορί της αναμέτρησης. Όμως η Μπράιτον μπορεί να κάνει έκπληξη, οπότε είναι καλύτερα να μείνουμε στην ουδέτερη επιλογή «over 2,5 γκολ» (απόδοση 2,0).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *