The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάλμε εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Мальме-Ювентус-14.09

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Eleda Stadion

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου των ομίλων του Champions League, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθούν Μάλμε και Γιουβέντους.

Η Μάλμε έχει ήδη εκπληρώσει το κύριο στόχο

Η σουηδική γκραντ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή σεζόν πολύ καιρό πριν, ο σύλλογος αναγκάστηκε να περάσει στη φάση των ομίλων του Champions League από την αρχή της πρόκρισης, με αποτέλεσμα να νικήσει τέσσερις αντιπάλους στο δρόμο προς τον στόχο του. Οι πιο σοβαροί αντίπαλοι ήταν οι Ρέιντζερς και Λουντογκόρετς, αλλά οι Σουηδοί κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε αυτούς τους ισχυρούς συλλόγους. Στο πρωτάθλημα, η Μάλμε υπέστη σοβαρή πτώση, με μόνο μία νίκη στις πέντε τελευταίες συναντήσεις, μετά από 18 γύρους η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Ο σύλλογος έχει ήδη εκπληρώσει τον κύριο στόχο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, έφτασε στον γύρο των ομίλων του Champions League, όλα τα άλλα θα γίνουν αντιληπτά ως ένα ευχάριστο μπόνους. Έξι παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδι λόγω τραυματισμών.

Οι Τορίνιοι πρέπει να αποφύγουν προβλήματα στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Τα πράγματα για τη Γιούβε συνεχίζουν να είναι άσχημα αυτή τη σεζόν, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια της Serie A. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι το θέμα, ο Ρονάλντο έφυγε από την ομάδα, αν και τα προβλήματα παρατείνονται από την περσινή σεζόν, όταν η ομάδα ήταν μόλις τέταρτη στο πρωτάθλημα. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχασαν 1:2 εκτός έδρας από τη Νάπολι, αν και κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι. Το κύριο πράγμα τώρα είναι να μην τρελαθούν τελείως, αποφεύγοντας προβλήματα τουλάχιστον στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, επίσης στη φάση των ομίλων του Champions League, τότε η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει και τις δύο συναντήσεις με το ίδιο σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Οι Τορίνιοι είναι φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, αν και το παιχνίδι της Γιουβέντους προκαλεί πολλά παράπονα. Ο μεγιστάνας της Ιταλίας χρειάζεται απεγνωσμένα τη νίκη στην επόμενη μάχη για να ανέβει το ηθικό. Οι Σουηδοί θα προσπαθήσουν να δείξουν το μέγιστο, μόνο με αυτόν τον τρόπο υπάρχει η ευκαιρία να αρπάξουν βαθμούς. Πιστεύουμε ότι στον επερχόμενο αγώνα θα κυριαρχούν οι φιλοξενούμενοι, προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη τους με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *