The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάιντς εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияМ-Майнц-03.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.

MEWA ARENA

Με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μάιντς και Χέρτα Βερολίνου ξεκινά το πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής της Bundesliga.

Μάιντς

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Μάιντς δεν αποτελεί πρότυπο σταθερότητας, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες συναντήσεις της με Ουνιόν Βερολίνου (0:0), Άουγκσμπουργκ (2:1), Λεβερκούζεν (0:3), Γκλάντμπαχ (1:0) και Χόφενχαϊμ (1:4). Παρόλα αυτά, η σημερινή έκτη θέση με 10 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 6:9 ταιριάζει απόλυτα στους «καρναβαλιστές» που δεν έχουν σοβαρές φιλοδοξίες.

Χέρτα Βερολίνου

Ταυτόχρονα, η Χέρτα νίκησε την Άουγκσμπουργκ (2:0) εντός έδρας, μοιράστηκε βαθμούς με την Άιντραχτ (1:1) και τη Λεβερκούζεν (2:2), καθώς ηττήθηκε από την Γκλάντμπαχ (0:1) και την Ντόρτμουντ (0:1). Συνολικά, η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε πέντε βαθμούς με διαφορά τερμάτων 6:8 – αυτή είναι η δέκατη πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο μονομαχίες μεταξύ αυτών των ομάδων στην προηγούμενη εκστρατεία κερδήθηκαν από τη Μάιντς, ακόμη και τώρα φαίνεται πιο σταθερή. Προβλέπω τουλάχιστον να μην χάσουν οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι με όχι την υψηλότερη απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι:  η Μάιντς δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *