The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Τουλούζ: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Lyon-Toulouse-03.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λυών

Η Λιόν βρίσκεται σήμερα στην τρίτη θέση της Λιγκ 1 Γαλλίας, στους τρεις τελευταίους γύρους η ομάδα έχει υποστεί δύο ήττες, οπότε η διαφορά με τη Λιλ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έχει αυξηθεί έως πέντε βαθμούς, οπότε οι γηπεδούχοι δεν μπορούν πλέον να χάνουν βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα παίζει αρκετά καλά στην έδρα της, σε δεκατρείς αγώνες εντός έδρας αυτής της σεζόν η Λυών κατάφερε να κερδίσει οκτώ φορές, πρόσφατα τα “λιοντάρια” ήταν σε θέση να επικρατήσουν της ΠΣΖ με σκορ 2:1 στο Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ, και αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Παριζιάνων στη σεζόν. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Λυών έχασε δεκαπέντε λεπτά πριν το τέλος με σκορ 0:2, αλλά τα “λιοντάρια” κατάφεραν να συγκεντρωθούν και να ισοφαρίσουν. Νομίζω ότι τώρα οι γηπεδούχοι θα είναι σε θέση να κερδίσουν τόσο σημαντικούς τρεις βαθμούς.

Τουλούζ

Η Τουλούζ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δέκατη πέμπτη θέση, μόνο τρεις θέσεις πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά το χάντικαπ πάνω από την Καέν, η οποία πηγαίνει στη δέκατη όγδοη θέση, αποτελεί οκτώ βαθμούς, οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος για τους φιλοξενούμενους να ανησυχούν πολύ.

Από τους δεκατρείς εκτός έδρας αγώνες αυτής της σεζόν η Τουλούζ έχασε έξι, οι στατιστικές είναι αρκετά καλές, αλλά οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν να κερδίζουν βαθμούς μόνο σε συναντήσεις με τους αντιπάλους από τη μέση ή το κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ τα ταξίδια στη Λυών είναι γενικά ένα μεγάλο θέμα για την Τουλούζ. Από τις έντεκα προσωπικές συναντήσεις στο Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ η Τουλούζ έχασε δέκα και, φυσικά, αυτή η κατάσταση των πραγμάτων ωθεί στη σκέψη ότι πρέπει να στοιχηματίσουμε εναντίον των φιλοξενούμενων.

Πρόβλεψη

Θεωρώ ότι σε αυτή τη συνάντηση αξίζει να στοιχηματίσουμε στη Λυών. Η Τουλούζ παίζει πολύ άσχημα στους προσωπικούς εκτός έδρας αγώνες με τη Λυών, νομίζω ότι και αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι σε θέση να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Λυών με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *