The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Челси-11.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 9:30 μ.μ.

Elland Road

Η Λιντς που αγωνίζεται απεγνωσμένα για την επιβίωση, θα φιλοξενήσει το μελλοντικό μέλος του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τσέλσι στον εξ αναβολής αγώνα του τριακοστή τρίτου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ.

Λιντς

Δύο σερί ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (0:4) και Άρσεναλ (1:2) ώθησαν τη Λιντς πίσω στη δέκατη όγδοη θέση με 34 βαθμούς και θλιβερή διαφορά τερμάτων 39:74. Πριν από αυτό όμως, τα αποτελέσματα των «παγώνων» σε μονομαχίες με Σαουθάμπτον (1:1), Γουότφορντ (3:0) και Κρίσταλ Πάλας (0:0) ενέπνευσαν κάποια αισιοδοξία για τις προοπτικές της ομάδας.

Τσέλσι

Μια δύσκολη νίκη 1-0 επί της Γουέστ Χαμ, ισοπαλίες 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 2-2 με τη Γουλβς, καθώς και ήττες 2-4 από την Άρσεναλ και 0-1 από την Έβερτον, φαίνεται ότι προς το τέλος του πρωταθλήματος η Τσέλσι επιβράδυνε αισθητά. Μέχρι στιγμής οι «αριστοκράτες» κρατούν την τρίτη θέση με 67 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 70:31.

Πρόβλεψη

Είναι ξεκάθαρο ότι η Τσέλσι είναι πολύ πιο δυνατή από τη Λιντς. Ωστόσο, η ενεργή υποστήριξη των κερκίδων και το αυξημένο κίνητρο θα παίξουν υπέρ του αουτσάιντερ, που τελικά θα αποφύγει την αποτυχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λιντς με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *