The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λιντς εναντίον Σαουθάμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лидс-Саутгемптон-23.02b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λιντς. Στάδιο Elland Road

Την επόμενη Τρίτη θα διεξαχθεί ο αναβληθείς αγώνας του δέκατου όγδοου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Λιντς και Σαουθάμπτον.

Λιντς

Νίκες 3:1 έναντι της Λέστερ και 2:0 επί της Κρίσταλ Πάλας, καθώς και ήττες 1:2 από την Έβερτον, 2:4 από την Άρσεναλ και 0:1 από την Γούλβερχαμπτον – η Λιντς ήταν πολύ ασταθής τελευταία. Έτσι, η τρέχουσα δωδέκατη θέση με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 40:43 είναι κάτι παραπάνω από λογικό.

Σαουθάμπτον

Την παραμονή η Σαουθάμπτον σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Τσέλσι, διακόπτοντας έτσι μια σειρά αποτυχιών σε αναμετρήσεις με τους Άστον Βίλα (0:1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:9), Νιούκασλ (2:3) και Γούλβερχαμπτον (1:2). Προς το παρόν, οι Άγιοι είναι δέκατοι τρίτοι, με 30 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 31:40.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά μέτριες στην άμυνα, αλλά τα πα΄νε μια χαρά στην επίθεση. Θα τολμούσα να υποθέσω ότι η Λιντς και η Σαουθάμπτον θα μας χαρίσουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *