The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Πρόβλεψη αγώνα

Байер-Бавария-06.06b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

BayArena

Στον κεντρικό αγώνα του 30ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου, η πρόβλεψη για την οποία προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας. Θα καταφέρουν οι «φαρμακοποιοί» να σταματήσουν την ανελέητη μηχανή του Χανς Φλικ;

Οι Βαυαροί εν αναμονή του επόμενου τίτλου του πρωταθλήματος

Για την Μπάγερν Μονάχου όλα είναι τόσο καλά στο πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο να μην κερδίσει τον τίτλο. Ο σύλλογος έφυγε από τους διώκτες 7 βαθμούς μπροστά, ενώ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έμειναν μόνο πέντε παιχνίδια. Η απλή αριθμητική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τους αρκεί να κερδίσουν τρεις νίκες. Η ομάδα του Χανς Φλικ είναι εν κινήσει, ο τεχνικός υποτίθεται ότι ήταν προσωρινός, αλλά έπεισε τη διοίκηση ότι μαζί του η ομάδα θα μπορέσει να δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα. Μένει μόνο να περιμένουμε από τη Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει πρόωρα το τίτλο στο πρωτάθλημα, η ομάδα κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες μετά τη διακοπή για καραντίνα και σε τρεις από αυτούς κατάφεραν να δεχτεί γκολ.

Η Λεβερκούζεν προσπαθεί να προκριθεί στην πρώτη τετράδα

Οι «φαρμακοποιοί» μετά την καραντίνα φαίνονται επίσης πολύ καλοί, 3 νίκες με μία ήττα. Αλλά ακόμη και αυτό δεν είναι αρκετό για να μπείτε στην πρώτη τετράδα που θέλουν. Η Λεβερκούζεν είναι πέμπτη στην κατάταξη, χάνοντας μετά στη διαφορά των γκολ μεταξύ στην Γκλάντμπαχ και δύο βαθμούς πίσω από την ΡΜ Λειψίας. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα κέρδισε τη Βέρντερ Βρέμης – 4:1, την Γκλάντμπαχ – 3:1 και την Φράιμπουργκ – 1:0, ενώ σημείωσε ήττα από τη Βόλφσμπουργκ – 4:1. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δείξει τον εαυτό του ο αρχηγός της ομάδας Κάι Χάβερτς σε αυτόν τον αγώνα, οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης τον κυνηγούν, αλλά η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται ο πιο πραγματικός υποψήφιος.

Προσωπικές συναντήσεις

Είναι προφανές ότι οι σύλλογοι έχουν παίξει μεταξύ τους πολλές φορές. Αυτή τη σεζόν οι «φαρμακοποιοί» κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο στον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Το σκορ 2:1 υπέρ της Λεβερκούζεν ήταν ήδη στο 35ο λεπτό, όλοι περίμεναν πολλά γκολ, αλλά αυτό το αποτέλεσμα ήταν τελικό.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου σίγουρα θα προσπαθήσει να εκδικηθεί στη Λεβερκούζεν, αν και η τελευταία χρειάζεται πραγματικά βαθμούς. Θα συναντηθούν δύο οργανωμένες και επιθετικές ομάδες, ένας τέτοιος αγώνας αξίζει σίγουρα την προσοχή. Περιμένουμε υψηλή απόδοση και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *