The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λεβερκούζεν εναντίον Βόλφσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LEVERKUSEN, GERMANY - FEBRUARY 14:  Daniel Caligiuri of VfL Wolfsburg and Emir Spahic of Bayer Leverkusen battle for the ball during the Bundesliga match between Bayer 04 Leverkusen and VfL Wolfsburg at BayArena on February 14, 2015 in Leverkusen, Germany.  (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

Μπουντεσλίγκα

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

BayArena

Η γερμανική Μπουντεσλίγκα αυτή την εβδομάδα θα ευχαριστήσει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου με δύο γύρους ταυτόχρονα. Σας παρουσιάζουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα Bayer – Βόλφσμπουργκ, η μάχη υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα.

Ο Haverts σέρνει τους «φαρμακοποιούς»

Η Λεβερκούζεν έχει μια υπέροχη σεζόν και συνεχίζει να αγωνίζεται σε τρία τουρνουά ταυτόχρονα. Η καραντίνα ωφέλησε τους «φαρμακοποιούς», η ομάδα κράτησε δύο σίγουρες εκτός έδρας νίκες, η πρώτη επί της Βέρντερ Βρέμης με σκορ 4:1 και στη συνέχεια νίκη επί του άμεσου ανταγωνιστή της Γκλάντμπαχ – 3:1. Ο ήρωας και των δύο αγώνων ήταν ο Kai Haverts, ο οποίος κατέγραψε από ένα διπλό σε κάθε αγώνα. Προφανώς ο νεαρός επιθετικός εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι τον κυνηγούν τα κορυφαία κλαμπ. Χάρη σε αυτές τις δύο νίκες η Λεβερκούζεν κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση στην κατάταξη, αλλά η ΡΜ Λειψίας μπορεί να προσπεράσει την ομάδα εάν κερδίσει τον αγώνα της. Το κύριο καθήκον των «φαρμακοποιών» στην Μπουντεσλίγκα είναι να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα.

Οι «λύκοι» έχουν μια ευκαιρία για το Europa League

Αυτή τη σεζόν η Βόλφσμπουργκ ελπίζει να πιάσει τις πρώτες έξι θέσεις, οι «λύκοι» βρίσκονται στην έκτη θέση, αλλά μπορούν να ξεπεράσουν τη Σάλκε. Μετά από το διάλειμμα σε έναν δύσκολο αγώνα ο σύλλογος νίκησε την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας 2:1 και έπειτα έχασε από την Ντόρτμουντ – 2:0 στην έδρα του. Οι «λύκοι» εξακολουθούν να παίζουν στο Europa League, αλλά είναι απίθανο να περάσουν την Σαχτάρ Ντόνετσκ μετά την εντός έδρας ήττα 1:2. Η κύρια προσοχή θα δοθεί στο πρωτάθλημα και τον αγώνα για τη ζώνη των Eurocup.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις αυτών των συλλόγων παρατηρείται μια ενδιαφέρουσα τάση, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κερδίσουν τους τελευταίους επτά αγώνες. Στον πρώτο γύρο η Λεβερκούζεν γιόρτασε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Στον επερχόμενο αγώνα οι φορείς στοιχημάτων στοιχηματίζουν στην Λεβερκούζεν, συμφωνούμε απολύτως με αυτούς, καθώς οι «φαρμακοποιοί» φαίνονται πολύ καλοί μετά την επανάληψη του πρωταθλήματος. Η Βόλφσμπουργκ είναι σε θέση να αντισταθεί, αλλά θα είναι δύσκολο να παίξει με αυτούς τους «φαρμακοποιούς». Προτείνουμε να ποντάρετε στην καθαρή νίκη της Λεβερκούζεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Λεβερκούζεν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *