The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Liverpool-FCPorto-09.04

ΟΥΕΦΑ  Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

 Άνφιλντ, Λίβερπουλ

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, 9 Απριλίου, ένας από τους πρώτους αγώνες του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ θα λάβει χώρα στην Αγγλία, η Λίβερπουλ θα φιλοξενεί την Πόρτο. Την περασμένη σεζόν οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ έχουν ήδη αποδείξει την υπεροχή τους, αλλά τώρα όλα πρέπει να αρχίσουν ξανά. Οπότε εδώ είναι καλύτερα να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Λίβερπουλ – Πόρτο.

Πάρα πολύ παράξενες και αδύναμες νίκες

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ φαίνεται καλή, αλλά όχι τέλεια. Το θέμα είναι ότι οι «κόκκινοι» συνεχίζουν να κερδίζουν, αλλά ταυτόχρονα όλες οι νίκες τους μοιάζουν κάπως «τεταμένες» και όχι πολύ σίγουρες. Δηλαδή, η ενδεκάδα του Κλοπ είναι σαφώς όχι στην καλύτερη αγωνιστική της φόρμα, καθώς και ηθικά οι παίκτες είναι πεσμένοι από την επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση εντός έδρας η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ σκοράρει αρκετά, αλλά τον τελευταίο καιρό η ομάδα χάνει σταθερά (παντού και από όλους).

Η ομάδα άρχισε να σκοράρει

Ταυτόχρονα, η Πόρτο εδώ και πολλά χρόνια στη σειρά προκρίνεται στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εκπλήσσει ευχάριστα εκεί. Αυτή τη σεζόν η ενδεκάδα του Σέργκιου Κοντσείου έχει ήδη καταφέρει να περάσει την ισχυρή Ρόμα, αν και έχασε 2:1 εκτός έδρας. Και γενικώς οι «δράκοι» εκτός έδρας δεν φαίνονται και τόσο σίγουροι, χάνουν συνεχώς και από όλους. Την ίδια στιγμή ακριβώς τώρα η ομάδα φαίνεται απλά υπέροχη, επειδή η επίθεση βρήκε το παιχνίδι της – η ομάδα σκοράρει σε όλους, παντού και πολύ.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ στο σύνολό της φαίνεται πιο ισχυρή από την Πόρτο, αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο. Απλά οι «κόκκινοι» έχουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα, ενώ οι «δράκοι» πήραν φόρα. Έτσι από αυτό το παιχνίδι είναι λογικότερο να περιμένουμε αφθονία των γκολ, σ’ αυτό προτείνουμε να στοιχηματίσετε. Επειδή οι ομάδες ξέρουν και αγαπάνε να σκοράρουν, ξεχνώντας συχνά για την άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *