The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά για τον αγώνα

Liverpool-AtléticoMadrid-11.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Την Τετάρτη το Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χάσει τον σημερινό νικητή του, η Λίβερπουλ, ο κάτοχος του τρόπαιου, θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια τυπική περίπτωση όπου υπάρχει διαμάχη ανάμεσα σε σπαθί και ασπίδα. Θα βοηθήσει το Άνφιλντ να αποκαλύψει ένα άλλο θαύμα στον Κλοπ; Προετοιμάσαμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον πιο σημαντικό αγώνα στις 11 Μαρτίου 2020.

Η Λίβερπουλ μετά το διάλειμμα έχασε το παιχνίδι της

Οι παίκτες του Μερσεϊσάιντ ήταν απλά υπέροχοι τα 2/3 της σεζόν. Και κανείς δεν είχε αμφιβολίες ότι σε κάθε περίπτωση η νίκη στην Premier League, η πρώτη κατά τη διάρκεια της ύπαρξης αυτής της μορφής, δεν θα ξεφύγει πουθενά και ο Κλοπ θα οδηγήσει τους παίκτες του στο τίτλο στο πρωτάθλημα, το οποίο έχουν περιμένει για 3 δεκαετίες. Φάνηκε ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε και ήταν άξια να προσθέσει κάτι άλλο στο «χρυσό», έχοντας και πάλι πιο πολλούς τίτλους στην Αγγλία. Αλλά η μαύρη σειρά δεν πέρασε χωρίς συνέπειες, πριν από μία εβδομάδα η Λίβερπουλ έχασε στο Κύπελλο από τη Τσέλσι, έχοντας χάσει την ευκαιρία να γράψει το «διπλό». Ωστόσο, κρίνοντας από τη σύνθεση, η οποία βγαίνει στο Λονδίνο, ο Γιούργκεν δεν το ήθελε ιδιαίτερα. Στη Μαδρίτη ο Κλοπ χρησιμοποίησε όλους τους καλύτερους που είχε εκείνη την στιγμή στη διάθεσή του, αλλά έχασε. Τώρα οι «κόκκινοι» θα έχουν άσσο με τη μορφή κερκίδων του «Cope». Θα είναι αρκετό για να γυρίσει την πορεία αυτής της αντιπαράθεσης δύο αγώνων;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στη βέλτιστη κατάσταση

Οι «στρωματάδες» δεν έχουν την καλύτερη σεζόν γενικά. Η ομάδα κινδυνεύει να παραμείνει για τη επόμενη σεζόν χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ εν γένει. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι «Cholo-Tim», η οποία έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να συγκεντρωθεί και να επιτύχει αποτελέσματα. Ακριβώς έτσι, εξαιρετικά ρεαλιστικά, οι Ισπανοί έπαιξαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας τους Άγγλους. Ναι, ήταν αρκετά τυχεροί να ανοίξουν γρήγορα σκορ, χρησιμοποιώντας το πρότυπο. Μετά από αυτό η ενδεκάδα του Σιμεόνε έκαναν ό, τι ξέρει καλύτερα: δεν άφηνε τον αντίπαλό της να παίξει. Και είχε επιτυχία σε αυτό, ποιο είναι το νόημα ότι η Λίβερπουλ είχε πολύ περισσότερη κατοχή μπάλας στο Wanda Metropolitano, αφού οι παίκτες του Κλοπ δεν έκαναν κανένα ακριβές σουτ.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από 10 χρόνια, επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι σύλλογοι έχουν ήδη συναντηθεί στα πλέι-οφ. Τότε επίσης στη Μαδρίτη κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 1:0, αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε να απαντήσει με το ίδιο σκορ στο Άνφιλντ. Μέτα βέβαια υπήρχαν από ένα γκολ στην παράταση, έτσι οι Ισπανοί προχώρησαν μπροστά.

Πρόβλεψη

Όλα θα συνεχιστούν στο ίδιο πνεύμα: οι «κόκκινοι» προσπαθούν να σπάσουν την άμυνα των Ισπανών, οι «στρωματάδες» αντιστέκονται σφιχτά και πειθαρχημένα και αρπάξουν την ευκαιρία. Ας πιστέψουμε στον Κλοπ και την ενδεκάδα του. Πού μπορούν να πετύχουν, αν όχι στην έδρα τους; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,60.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *