The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

Ливерпуль-Арсенал-20.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Άνφιλντ

Φιλόδοξη Λίβερπουλ και Άρσεναλ θα αναμετρηθούν στη δωδέκατη αγωνιστική της Premier League.

Λίβερπουλ

Αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ διατηρεί την τέταρτη γραμμή της βαθμολογίας, έχοντας 22 βαθμούς στο ενεργητικό της με διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στους 31:11. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα, οι Κόκκινοι κέρδισαν εντυπωσιακά τη Γουότφορντ με σκορ 5:0 και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5:0, σημείωσαν ισοπαλίες 2:2 με τη Μάντσεστερ Σίτι και 2:2 με την Μπράιτον, καθώς έχασαν 2:3 από τη Γουέστ Χαμ την περασμένη αγωνιστική.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ αρχικά ισοφάρισε 0:0 με την Μπράιτον και 2:2 με την Κρίσταλ Πάλας, στη συνέχεια έσπασε την αντίσταση των Άστον Βίλα (3:1), Λέστερ (2:0) και Γουότφορντ (1:0). Έτσι, οι «κανονιέρηδες» διορθώθηκαν πλήρως για το θαμπό ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ανέβηκαν στην πέμπτη θέση και πέτυχαν 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 13:13.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Λίβερπουλ, λόγω της εκπληκτικής δράσης στην επίθες, η θα επικρατήσει της Άρσεναλ, η οποία δεν έχει μάθει ακόμα πώς να παίζει κόντρα σε κορυφαίες ομάδες. Το ματς θα είναι θεαματικό και πλούσιο σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Λίβερπουλ και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *