The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λέστερ εναντίον Νότιγχαμ Φόρεστ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Ноттингем-03.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο King Power

Στο πλαίσιο του ένατου γύρου της Premier League, η Λέστερ θα συναντήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «αλεπούδες» είναι οι κύριοι διεκδικητές του υποβιβασμού

Μια πραγματική καταστροφή, έτσι μπορεί να περιγραφεί το ξεκίνημα της σεζόν για τη Λέστερ, ο σύλλογος βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, σημειώνοντας μόλις έναν βαθμό σε πέντε συναντήσεις. Το σερί ηττών των «αλεπούδων» μετρά ήδη έξι συναντήσεις, τώρα υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να κατακτηθεί η πρώτη νίκη. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έχασαν εκτός έδρας από την Τότεναμ – 2:6, και η ομάδα έπαιξε πολύ σταθερά για ενάμιση ημίχρονο και στο τέλος κατέρρευσε. Το αδύναμο αμυντικό παιχνίδι είναι το βασικό πρόβλημα της ομάδας, καθώς δέχτηκε 22 γκολ σε επτά αγώνες. Λόγω τραυματισμών, δύο παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση.

Το πείραμα των «δασολόγων» δεν δικαιολογείται

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να ενισχυθεί ο σύλλογος πραγματοποίησε μεγάλη μεταγραφική εκστρατεία, συγκεντρώνοντας μάλιστα μια νέα ομάδα. Προς το παρόν το πείραμα δεν δικαιολογείται, η ομάδα είναι η τελευταία στο πρωτάθλημα, έχει κερδίσει μόλις 4 βαθμούς. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Φούλαμ με σκορ 2:3. Η σύνθεση εδώ δεν είναι κακή, αλλά η έλλειψη αμοιβαίας κατανόησης επηρεάζει σοβαρά το αποτέλεσμα. Η Νότιγχαμ μπορεί ακόμα να προσθέσει και να παλέψει για την επιβίωση, νίκη σε αυτή τη συνάντηση θα της επιτρέψει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τέσσερις παίκτες θα μείνουν εκτός γηπέδου λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Την τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας, όταν η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε τη σίγουρη εντός έδρας νίκη με 4-1.

Πρόβλεψη

Αυτή θα είναι η πιο σημαντική μάχη των δύο αουτσάιντερ, οπότε η νίκη είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Η Λέστερ θεωρείται το φαβορί, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, γιατί αγωνιστικά οι «αλεπούδες» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν απελπιστικές. Οι τελευταίες συναντήσεις στο πρωτάθλημα και των δύο συλλόγων ήταν παραγωγικές, είναι λογικό να περιμένουμε ένα θεαματικό σκορ και σε αυτό το ματς, οπότε ποντάρουμε το over 2,5 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *