The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λάτσιο (Ιταλία) εναντίον Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία): πρόβλεψη για τον αγώνα

Лацио-Бавария-23.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Στις 23 Φεβρουαρίου Λάτσιο και Μπάγερν Μονάχου θα παίξουν στον αγώνα του γύρου των 16 στο Champions League.

Οι Βαυαρικοί έχουν δυσκολίες

Η Μπάγερν Μονάχου στα δύο τελευταία παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα σημείωσε μόλις έναν βαθμό, ισοπαλία εναντίον της Αρμίνια 3:3, καθώς και ήττα από την Άιντραχτ 1:2. Ο σύλλογος εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης, αλλά η ΡΜ Λειψίας έχει πλησιάσει δύο βαθμούς. Τέτοιες δυσκολίες στους Βαυαρούς δεν προέκυψαν από το πουθενά, τους παίκτες έβγαλε έξω από τη ρουτίνα τους το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, το οποίο η ομάδα κέρδισε. Δύσκολο πρόγραμμα, μακρινή πτήση, εορτασμός τρόπαιου, όλα αυτά δεν οδήγησαν στις καλύτερες συνέπειες. Οι παίκτες του Hansi Flick θα έρθουν για τον αγώνα με την Λάτσιο όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα. Οκτώ παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα για διάφορους λόγους, με μεγάλη πιθανότητα δε θα παίξουν, ο Gnabry, ο Pavar, ο Muller, οι δύο τελευταίοι είχαν θετικό τεστ για κοροναϊό.

Οι Ρωμαίοι έχουν εξωτερικά προβλήματα

Η Λάτσιο είναι προς το παρόν η έκτη στη Σέριε Α, οι Ρωμαίοι θέλουν μόλις ένα βαθμό μέχρι την πολυπόθητη κορυφή-4. Ένα αρνητικό υπόβαθρο δημιουργείται από τη δίκη του προέδρου του συλλόγου. Το θέμα είναι η μη συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα του κοροναϊού, εξαιτίας αυτού, μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές συνέπειες, από ένα απλό πρόστιμο, έως την αφαίρεση βαθμών, ακόμη και τον αποκλεισμό από το εθνικό πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να αφαιρεθούν από τέτοια προβλήματα, αν και γενικά οι παίκτες του Simone Inzaghi δείχνουν καλό ποδόσφαιρο. Στον τελευταίο γύρο οι Ρωμαίοι νίκησαν τη Σαμπντόρια στο πρωτάθλημα 1:0.

Πρόβλεψη

Οι φίλαθλοι αναμένουν μεγάλο αριθμό γκολ που θα σημειωθούν από αυτόν τον αγώνα, κάτι που φαίνεται αρκετά λογικό. Οι Βαυαροί είναι τα φαβορί, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή η τάξη του γερμανικού grandee είναι υψηλότερη. Αν και οι σύλλογοι είναι γνωστοί, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν. Θα στοιχηματίσουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ, η ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν δεν φαίνεται λιγότερο αξιόπιστη, αλλά εδώ η απόδοση είναι χαμηλότερη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *