The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κονιάσπορ εναντίον Γαλατασαράι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Konyaspor-Galatasaray-01.02

Κύπελλο Τουρκίας, Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Μητροπολιτικό Στάδιο του Ικονίου, Κόνια

Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Τουρκίας η Κονιάσπορ θα φιλοξενεί την Γαλατασαράι στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι, παρά τον παράγοντα της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους ποδοσφαιριστές από την πρωτεύουσα της Τουρκίας. Γενικά, είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με την γραμμή πονταρίσματος, λαμβάνοντας υπόψη τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της Γαλατασαράι. Αλλά και η Κονιάσπορ δεν είναι αδύναμη ενδεκάδα, ικανή στην έδρα της να δώσει μάχη σε οποιονδήποτε.

Δεν είναι η καλύτερη σεζόν

Την τρέχουσα σεζόν η Κονιάσπορ δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, τουλάχιστον όσον αφορά τις επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, όπου η ομάδα μετά από 19 γύρους είναι μόνο στην 17η θέση, δηλ. στη ζώνη υποβιβασμού. Αλλά στο δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά του τουρκικού ποδοσφαίρου η Κονιάσπορ έχει σχετική επιτυχία, διότι κατάφερε να προκριθεί στην κορυφή οκτώ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να προκριθούν στο επόμενο στάδιο του τουρνουά και γι’ αυτό είναι πολύ ανεπιθύμητο να χάσουν στον εντός έδρας αγώνα.

Ηγέτης

Στο τουρκικό πρωτάθλημα στην κορυφή του πίνακα γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα μάχη, η οποία κερδίζεται προς το παρόν από την Γαλατασαράι. Στο ενεργητικό της ομάδας της Κωνσταντινούπολης υπάρχουν 41 βαθμοί, που είναι δύο μονάδες περισσότερο από την Ισταμπούλ, αλλά ο αντίπαλος έχει παίξει έναν αγώνα λιγότερο. Η Γαλατασαράι στο επόμενο παιχνίδι θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει και να εξοικονομήσει τη μέγιστη δύναμη για τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Κονιάσπορ – Γαλατασαράι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στην γηπεδούχο ομάδα, για την οποία το Κύπελλο της Τουρκίας μπορεί να γίνει μία διέξοδος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κονιάσπορ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *