The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κάλιαρι εναντίον Μίλαν πρόβλεψη για τον αγώνα

Кальяри-Милан-18.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2020, 9:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Κάλιαρι. Στάδιο Sardenya Arena

Στον τελευταίο χρονολογικώς αγώνα του δέκατου όγδοου γύρου της Serie A η ισχυρή μεσαία ομάδα του τουρνουά, Κάλιαρι, θα φιλοξενεί τη φιλόδοξη Μίλαν.

Κάλιαρι

Η Κάλιαρι έπαιξε τις προηγούμενες πέντε συναντήσεις σε χαμηλό επίπεδο. Αυτό αποδεικνύεται από την ισοπαλία του 1:1 με την Ουντινέζε, καθώς και ήττες 2:3 από τη Ρόμα, 1:4 από τη Νάπολι, 1:2 από την Μπενεβέντο και 0:1 από τη Φιορεντίνα. Έτσι, οι Σαρδηνοί έπεσαν στη δέκατη έκτη θέση, έχοντας σημειώσει 14 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 23:34.

Μίλαν

Ενώ η Μίλαν είναι ο μοναδικός ηγέτης του τουρνουά, έχει 40 βαθμούς στο ενεργητικό με τη διαφορά τερμάτων να ανέρχεται στα 37:19. Πριν από λίγο καιρό οι ροσονέρι ηττήθηκαν από τη Γιουβέντους (1:3). Αλλά σε άλλες περιπτώσεις σημείωσαν νίκες επί της Σασουόλο (2:1), της Λάτσιο (3:2), της Μπενεβέντο (2:0) και της Τορίνο (2:0).

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Συμφωνώ απολύτως με αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων: η Κάλιαρι, η οποία περνάει δύσκολους καιρούς, είναι απίθανο να επιβάλει έναν αξιόλογο διαγωνισμό σε έναν υποψήφιο για τον τίτλο πρωταθλήματος Ιταλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *