The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Италия-Польша-15.11b

Πρωτάθλημα Εθνών – Όμιλος Α – 5η αγωνιστική από τις 6

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα παρουσιαστεί και πάλι κυρίως από το Πρωτάθλημα Εθνών. Μέσα στον όμιλο Α1 οι ηγέτες, η Ιταλία και η Πολωνία θα παίζουν μεταξύ τους. Ποια από αυτές θα εξασφαλίσει την 1η θέση στο κουαρτέτο τους;

Η Ιταλία μόνη της έκανε τη ζωή της δύσκολη

Το «Squadra Azzurra» υπό τον Roberto Mancini κατάφερε να αποκατασταθεί μετά από την αποτυχία στον τελευταίο κύκλο και μη πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το 2019 η εθνική ομάδα είχε εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα και περισσότερο από ό, τι με σιγουριά κέρδισε το γκρουπ της. Όμως, έχω εντύπωση, οι Ιταλοί δεν έχουν αρκετά κίνητρα για το Πρωτάθλημα Εθνών. Πριν από 2 χρόνια το προπονητικό επιτελείο χρησιμοποίησε τους αγώνες τουρνουά ως ένα είδος πειραμάτων. Τώρα φαίνεται ότι η στάση ήταν πιο σοβαρή, αλλά το ίδιο, η εθνική εναλλάσσεται μεταξύ επιτυχημένων συναντήσεων με αποτυχίες. Και οι τελευταίες είναι σαφώς περισσότερες: οι Ιταλοί νίκησαν την Ολλανδία εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας έπαιξαν ισοπαλία μαζί της, ακόμη και με τη Βοσνία, ενώ από την Πολωνία έφεραν μηδενικά. Τώρα ο κοροναϊός παρεμβαίνει επίσης σε τραυματισμούς: δεν ήταν δυνατό να κληθούν πάνω από δέκα παίκτες και ο ίδιος ο Mancini ήταν σε αναρρωτική άδεια.

Η Πολωνία έσωσε δυνάμεις για ένα ταξίδι στον Ρέτζιο Εμίλια

Η Πολωνία προθερμάνθηκε με φιλικό αγώνα εναντίον γειτόνων, Ουκρανών. Αλλά ήταν προφανές ότι και οι δύο πλευρές χρησιμοποιούσαν αυτή τη συνάντηση μόνο για να δοκιμάσουν το κοντινό αποθεματικό. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν δεν υπήρχε το λάθος του Yarmolenko στο πέναλτι και η αποτυχημένη μακρινή έξοδος του Andrei Lunin, η οποία μετατράπηκε σε σουτ στην κενή εστία. Αλλά ήταν προφανές ότι ο Jerzy Brzeczek ετοίμαζε μια εντελώς διαφορετική σύνθεση για την Κυριακή. Πρώτα απ’ όλα, ο ξεκουρασμένος Lewandowski θα βγει στο γήπεδο. Τώρα ο Ρόμπερτ δεν είναι μόνο ο καλύτερος επιθετικός της εποχής μας – σύμφωνα με πολλούς, αυτός ο επιθετικός θα έπρεπε να είχε λάβει τη Χρυσή Μπότα. Χάρη σ’ αυτόν σε μεγάλο βαθμό οι Πολωνοί ηγούνται τώρα στον όμιλο. Ωστόσο, άλλοι ηγέτες της εθνικής ομάδας θα πρέπει επίσης να εμφανίζονται στην αρχή, όπως ο Schesny στο τέρμα, ο Glick στην άμυνα, ο Kendzera στη δεξιά πλευρά.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα 11 τελευταία παιχνίδια η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε μόνο 1 νίκη. Επιπλέον, αυτός θα είναι ο 4ος αγώνας στο Πρωτάθλημα Εθνών. Η Ιταλία σημείωσε 1-1 εντός έδρας το 2018, νικώντας εκτός έδρας. Οι εθνικές ομάδες δεν σημείωσαν γκολ τον Οκτώβριο.

Πρόβλεψη

Οι εθνικές αυτές έχουν υπέροχους επιθετικούς: Immobile με τη Χρυσή Μπότα του έναντι του Levi με τα στατιστικά του. Όμως, η ιστορία των συναντήσεων υποδηλώνει ότι θα υπάρξει ξανά προσεκτικό, εσωτερικό ποδόσφαιρο. Στοιχηματίζουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» (μα απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *