The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

September 12, 2020, Eibar, GUIPUZCOA, SPAIN: Emre Mor of RC Celta during the spanish league, LaLiga, football match played between SD Eibar and RC Celta de Vigo at Ipurua Stadium on September 12, 2020 in Eibar, Guipuzcoa, Spain. (Credit Image: Global Look Press/Keystone Press Agency)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δημοτικό Στάδιο Μπαλαίδος

Ο 34ος γύρος της Πριμέρα Ντιβισιόν θα ξεκινήσει την Παρασκευή, με μια αναμέτρηση μεταξύ δύο μεσαίων ομάδων, μιλάμε για τη μονομαχία Θέλτα Βίγο εναντίον Λεβάντε, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων βρίσκεται στις σελίδες του πόρου μας.

Τα «ουράνια» εδραιώθηκαν στη μέση

Η Θέλτα Βίγο αυτή τη σεζόν δεν αγωνίζεται πλέον για επιβίωση, αλλά κατάφερε να σταθεροποιηθεί στη μέση της κατάταξης της Πριμέρα Ντιβισιόν, καταλαμβάνοντας αυτή τα τη στιγμή την ένατη θέση, που είναι αρκετά συνεπής με το επίπεδο παιχνιδιού της ομάδας. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος κατάφερε να νικήσει την Οσασούνα εντός έδρας με σκορ 2:1, αν και η Θέλτα Βίγο δεν φαινόταν πειστική. Η ομάδα έχει επίσης απώλειες προσωπικού πριν από αυτήν τη συνάντηση, τρεις παίκτες δεν θα μπορούν να βγουν στο γήπεδο.

Οι «βάτραχοι» γκρεμίστηκαν από την αποτυχία στο κύπελλο

Η Λεβάντε φέτος έδειξε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και έφτασε στους ημιτελικούς στο Ισπανικό Κύπελλο. Η μη πρόκριση στον τελικό έπεσε πολύ βαρύ για τους «βατράχους», η ομάδα έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο μόνο στην παράταση. Μετά την προαναφερθείσα αποτυχία, ο σύλλογος έπαιξε οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα, έχοντας υποστεί ήττες σε έξι από αυτούς. Ακόμα και παρά το καταστροφικό κομμάτι της σεζόν, ο σύλλογος είναι 12ος στην κατάταξη, έχοντας ένα κενό 9 πόντων από τη ζώνη υποβιβασμού. Πέντε ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι αντίπαλοι παίζουν μεταξύ τους με διαφορετική επιτυχία, υπάρχει η τάση να ανταλλάσσονται γκολ, όπως ήταν στις τελευταίες έξι συναντήσεις. Η μάχη του πρώτου γύρου τελείωσε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Στην επερχόμενη συνάντηση η Θέλτα Βίγο θεωρείται ένα μικρό φαβορί, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα παίζει πιο σταθερά. Ήρθε ώρα για την Λεβάντε να συνέλθει, επειδή η ομάδα είναι ισχυρή, μια τέτοια σειρά αποτυχιών δεν μπορεί να κρατάει τόσο πολύ. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *