The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Έλτσε: προγνωστικά για στοίχημα

Альмерия-Эспаньол-19.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Στην Ισπανία, η νέα ημερολογιακή χρονιά ξεκίνησε πολύ ενεργά, ποδοσφαιρικά. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν παίζουν ήδη τον δεύτερο γύρο μετά τις διακοπές, ενδιάμεσα παίχτηκε και ένας γύρος κυπέλλου. Αυτή τη φορά η Εσπανιόλ Βαρκελώνης και η Έλτσε θα παίξουν αργότερα από όλους. Τα φαβορί, φυσικά, είναι οι γηπεδούχοι, αλλά θα καταφέρουν να επιβεβαιώσουν το στάτους τους; Οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης απόλυτη ανάγκη να κερδίσουν βαθμούς…

Η Εσπανιόλ Βαρκελώνης μοιάζει με σοβαρή ομάδα

Τα «παπαγαλάκια» μόνο επωφελήθηκαν από το γεγονός ότι πέρασαν ένα χρόνο στη Segunda. Λειτούργησε σαν κάθαρση, τώρα είναι μια ομάδα απόλυτα έτοιμη για μάχη, με επικεφαλής έναν ενδιαφέροντα τεχνικό, τον Vicente Moreno. Δεν τίθεται πια θέμα επιβίωσης στην Πριμέρα Ντιβισιόν ως στόχο της σεζόν, γιατί κατάφεραν να τερματίσουν τον 1ο γύρο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση. Απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού αποτελεί 10 βαθμούς, είναι απίθανο να χαθεί ένα τέτοιο χάντικαπ. Φαίνεται όμως ότι ο καταλανικός σύλλογος δεν σκοπεύει να περιοριστεί στην εφαρμογή του ελάχιστου προγράμματος. Η Εσπανιόλ Βαρκελώνης ξεκίνησε το 2022 με την εκτός έδρας νίκη. Εξάλλου, χάνοντας από τη Βαλένθια στο «Mestalla» μέχρι το 83ο λεπτό, τα «παπαγαλάκια» διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 υπέρ τους.

Η Έλτσε παίζει προβλέψιμα

Η ομάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Και μόνο με πρόσθετους δείκτες μπόρεσαν να πλησιάσουν την αρχή του 2ου γύρου πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά, φυσικά, έχοντας 16 βαθμούς μετά από 19 ματς, δεν μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ. Η Αλαβές άλλαξε τον τεχνικό και αμέσως δεν έχασε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αλλά οι παίκτες του Francisco κατάφεραν επίσης να πάρουν ένα άλλο βαθμό. Έπαιξε 0-0 εντός έδρας με τη Γρανάδα. Από τη μία, βέβαια, στην κατάσταση που βρέθηκε ο σύλλογος, θα ήταν απαραίτητο να παίξει για να κερδίσει στην έδρα του. Όμως, από την άλλη, ήδη στο 47ο λεπτό ο Ντιέγκο Γκονζάλες πήρε κόκκινη κάρτα και σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» έπρεπε να παίξουν στη μειοψηφία. Σε μια τέτοια κατάσταση, το να μην χάσει απλώς είναι επίσης ένα καλό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ήταν ταυτόχρονα μια πρόβα για το πώς θα παίξουν στη Βαρκελώνη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Έλτσε έχασε μόνο 1 αγώνα από τους 5 τελευταίους (ωστόσο κέρδισε μόνο δύο φορές). Συμπεριλαμβανομένου του Οκτώβρη, όταν οι σύλλογοι έπαιξαν 2-2 στο γήπεδο της Έλτσε.

Πρόβλεψη

Η πιο δυνατή ομάδα παίζει τώρα εντός έδρας της. Χωρίς να επινοήσουμε τίποτα, στοιχηματίζουμε ότι η Εσπανιόλ Βαρκελώνης θα καταφέρει να κερδίσει την Έλτσε τη Δευτέρα (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *