The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ελβετία εναντίον Ισπανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-Испания-14.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ, Βασιλεία

Ο 5ος, προτελευταίος γύρος στο Πρωτάθλημα Εθνών θα ξεκινήσει το Σάββατο. Η Ελβετία θα φιλοξενεί το φαβορί του ομίλου, την Ισπανία.

Η Ελβετία είναι κοντά να χάσει το καθεστώς της μίας από τις ισχυρότερες εθνικές της Ευρώπης

Οι «ουδέτεροι» τα τελευταία χρόνια σταθεροποίησαν σταδιακά την κατάστασή τους ως κάτι περισσότερο από την σκληρή μεσαία ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου των εθνικών. Από το 2014 η ομάδα όχι μόνο έφτανε στα τελικά τουρνουά, αλλά εκεί έφτανε στη φάση του πλέι οφ. Οι παίκτες του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα παίξουν επίσης στο επόμενο Euro. Στην πρώτη κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών η εθνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει απροσδόκητα στον όμιλό της και έπαιξε στον τελικό με την Πορτογαλία. Αλλά αυτό το φθινόπωρο όλα πήγαν στραβά από την αρχή, με την ήττα στο Κίεβο. Φαίνεται μετά κατάφεραν να παίζουν αξιοπρεπώς και να σημειώσουν δύο ισοπαλίες με τους Γερμανούς. Αλλά η Ουκρανία, έχοντας νικήσει την Ισπανία, είναι ήδη φύγει 4 βαθμούς μπροστά. Οτιδήποτε λάθος θα αναιρέσει τώρα τυχόν πιθανότητες για την ομάδα να παραμείνει στον Όμιλο Δ.

Η Ισπανία χαλάσει μόνη της τη ροή των πραγμάτων

Η «φούρια ρόχα» πέρναγε με αρκετή αυτοπεποίθηση τη νέα κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών. Έσωσε την ισοπαλία στη Γερμανία σημειώνοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τότε υπήρχαν σίγουρες, «ξηρές» νίκες έναντι της Ουκρανίας και της Ελβετίας. Πριν από ένα μήνα, όμως, φαίνεται ότι ο Λουίς Ενρίκε και οι παίκτες του υποτιμούσαν την ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο. Ο πρώτος Buschan απέρριψε όλες τις επιθέσεις του αντιπάλου, και μετά ο Tsygankov εφάρμοσε σχεδόν τη μοναδική ευκαιρία των «κίτρινο-μπλε». Εξαιτίας αυτού, η «φούρια» δεν κατάφερε να ξεφύγουμε από τους ανταγωνιστές, τους Γερμανούς. Θα τους φιλοξενεί στον τελευταίο γύρο εντός έδρας, αλλά πριν από αυτό συνιστάται να μην αποτύχουν πουθενά αλλού. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά ο «Lucho» απομακρύνθηκε από την πρακτική περιστροφής της δήλωσης. Αυτή τη φορά έχει μόνο 2 παίκτες, που μέχρι το Νοέμβριο δεν έπαιξαν στην εθνική ομάδα. Ο Unai Simon κιόλας είχε ήδη κληθεί ως ο 3ος τερματοφύλακας, ενώ ο Marcos Llorente είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του U-21. Οι απώλειες είναι επίσης αρκετές, τόσο από τραυματισμούς (Φάτι και ο Χεσούς Νάβας), καθώς και λόγω του κοροναϊού (Τιάγκο Αλκάνταρα).

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ελβετία κατάφερε να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν έχασε στο φιλικό το 2018. Αλλά τον Οκτώβριο το γκολ του Ογιαρθάμπαλ έφερε τη νίκη στους Ισπανούς.

Πρόβλεψη

Η Ισπανία πρέπει να εκδικηθεί για το λάθος με την Ουκρανία, ειδικά επειδή η Ελβετία πρέπει να αναλάβει κινδύνους. Στοιχηματίζουμε στους φιλοξενούμενους με αποδόσεις 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *