The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δανία εναντίον Αυστρία: προγνωστικά για στοίχημα

Дания-Австрия-12.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Φάση ομίλων Όμιλος ΣΤ – 8 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πάρκεν

Οι προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ 2022 κρατούν τους ποδοσφαιρόφιλους σε ευχάριστη ένταση. Οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Δανία – Αυστρία. Θα καταφέρουν οι Δανοί να συνεχίσουν το φανταστικό τους σερί.

Η Δανία μπορεί να εγγυηθεί θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Αν συγκρίνουμε τις ομάδες στην πρόκριση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η καλύτερη μέχρι στιγμής είναι η εθνική ομάδα της Δανίας, κατάφερε να κερδίσει όλους τους αγώνες της, έχοντας μια φανταστική διαφορά τερμάτων 26:0. Στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα κέρδισε εκτός έδρας νίκη με σκορ 4:0. Οι Δανοί κερδίζουν χάρη σε υψηλό επίπεδο οργάνωσης και βρίσκονται ένα βήμα μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς προηγούνται με διαφορά 7 βαθμών. Η νίκη στην επερχόμενη μάχη θα εγγυηθεί στην ομάδα την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι Αυστριακοί χρειάζονται πραγματικά να κερδίσουν

Η εθνική Αυστρίας είναι τέταρτη στον όμιλο, 4 βαθμούς πίσω από την επιθυμητή δεύτερη θέση. Οι πιθανότητες να βγούμε από τον όμιλο δεν είναι τόσο μεγάλες, αλλά υπάρχουν. Στο τελευταίο ματς οι Αυστριακοί μπόρεσαν να επικρατήσουν εκτός έδρας επί των Νήσων Φερόε 2:0. Η ομάδα έπαιξε άσχημα εναντίον άμεσων ανταγωνιστών στην επιλογή, και ως εκ τούτου έχει αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν τους ηγέτες του ομίλου, αλλά πώς να νικήσουν τους Δανούς, πολύ δύσκολα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους πέντε φορές, σε τέσσερις περιπτώσεις η νίκη πανηγυρίστηκε από την εθνική ομάδα της Δανίας. Στον πρώτο γύρο οι Αυστριακοί απέτυχαν απροσδόκητα στη δική τους αρένα, χάνοντας με σκορ 0:4.

Πρόβλεψη

Μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ δύο ισχυρών ομάδων, οι Δανοί θεωρούνται τα προφανή φαβορί αυτής της αναμέτρησης, αλλά κανείς δεν υπόσχεται στους γηπεδούχους μια εύκολη ζωή. Η Αυστρία έχει εξαιρετικά κίνητρα και πρέπει να παίξει για να κερδίσει. Η Δανία θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί της, η ομάδα έχει κάθε ευκαιρία για αυτό. Ποντάρουμε στην επιτυχία της γηπεδούχου ομάδας με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *