The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γούλβερχαμπτον εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Челси-15.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Δεδομένου ότι δεν θα δούμε ευρωπαϊκά κύπελλα μέχρι την άνοιξη, τα κορυφαία πρωταθλήματα έχουν ήδη αρχίσει τους αγώνες μεσοβδόμαδα. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γουλβς – Τσέλσι.

Οι λύκοι δεν πρέπει να καθυστερήσουν με αποτυχίες

Κάθε καλό κλαμπ έχει κακές εποχές, κάτι παρόμοιο συμβαίνει τώρα με τη Γουλβς. Η ομάδα κατέχει μόνο 13η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, αν και τώρα τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα, γιατί θέλει μόνο 5 βαθμούς μέχρι την κορυφή πέντε. Πιο πολύ ανησυχία προκαλεί η απόδοση των «λύκων», μόνο 11 γκολ σε 12 γύρους. Ενώ η ομάδα δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, όπως ήταν την περασμένη σεζόν. Οι παίκτες του Espiritu Santo έχασαν τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, πρώτα υπήρξε αποτυχία εκτός έδρας εναντίον της Λίβερπουλ 0:4 και μετά ήττα εντός έδρας εναντίον από την Άστον Βίλα 0:1 Ο Jimenez και ο Johnny θα χάσουν τον επόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Τσέλσι είναι ακόμα στην ομάδα των ηγετών

Ο σύλλογος του Λονδίνου αντιμετώπισε με σιγουριά το στόχο του στο Champions League, κερδίζοντας το κουαρτέτο τους. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για τους παίκτες του Frank Lampard και στην Premier League, αλλά στον τελευταίο γύρο οι «μπλε» έχασαν από την Έβερτον με σκορ 0:1. Σε αυτόν τον αγώνα η Τσέλσι σημείωσε ισοπαλία, η ομάδα απογοήτευσε με την εφαρμογή. Τώρα είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τους ηγέτες. Υπάρχει κιόλας πιθανότητα να κερδίσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα, αν και ο προπονητής Frank Lampard δεν θεωρεί τα παιδιά του διεκδικητές του τίτλου. Οι Hudson-Odoi, Ziyech και Pulisic θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεδομένου ότι οι «λύκοι» δεν έχουν καιρό στην ελίτ, η ιστορία των προσωπικών αναμετρήσεων μεταξύ των ομάδων δεν είναι επίσης πλούσια. Την περασμένη σεζόν η Τσέλσι κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο δύο φορές, 5:2 και 2:0 εντός έδρας. Και σε γενικές γραμμές το πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις βρίσκεται στο πλευρό των «μπλε».

Πρόβλεψη

Ένας δύσκολος αγώνας για πρόβλεψη, επειδή η Γουλβς είναι ένας πολύ δυσάρεστος αντίπαλος για οποιοδήποτε κορυφαίο κλαμπ. Σε αυτό το στάδιο, και οι δύο ομάδες χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς για να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Οι αντίπαλοι προσεγγίζουν αυτόν τον αγώνα μετά από ήττες, οπότε θα προσπαθήσουν να αποκαταστηθούν. Περιμένουμε εδώ αγώνα με αντεπιθέσεις και στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *