The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γούλβερχαμπτον εναντίον Ολυμπιακός: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вулверхэмптон-Олимпиакос-06.08b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γουλβς – Ολυμπιακός. Οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους το δεύτερο παιχνίδι των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «λύκοι» δεν έχουν τύχη στην εγχώρια σκηνή

Γουλβς είναι μια ωραία ομάδα που προσπαθεί να επιβάλει αγώνα στους ισχυρότερους συλλόγους της Αγγλίας, μερικές φορές το καταφέρνει. Οι «λύκοι» αυτή τη σεζόν μπήκαν στο Champions League και για αρκετό καιρό διεκδικούσαν το top-4. Μετά τα πράγματα δεν πήγαν καλά, στο τέλος ο σύλλογος τερμάτισε μόλις έβδομος. Αυτή η θέση θα μπορούσε να οδηγήσει την Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο σύλλογος ήταν άτυχος, η κατώτερη Άρσεναλ κέρδισε το FA Cup, για αυτό η έβδομη θέση δεν περνά. Τώρα, ο μόνος τρόπος πρόκρισης στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό την επόμενη σεζόν είναι να κερδίσουν το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στην Ελλάδα

Αυτή τη σεζόν ο Ολυμπιακός δεν αισθάνθηκε καθόλου προβλήματα στην εγχώρια αρένα, κερδίζοντας το πρωτάθλημα με μεγάλο περιθώριο. Υπάρχει ακόμη η ευκαιρία να κάνει το χρυσό διπλό αν καταφέρουν να νικήσουν την ΑΕΚ στον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου. Για τους Έλληνες η Γουλβς είναι η τρίτη αγγλική ομάδα για αυτή τη σεζόν σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Τότεναμ, τότε τα Σπερς τερμάτισαν δεύτερα στον όμιλο και οι «ερυθρόλευκοι» τρίτοι. Στο πλαίσιο των 32 ο «θρύλος» πέρασε την Άρσεναλ Λονδίνου, χάνοντας εντός έδρας 0:1 και νικώντας εκτός έδρας με το ίδιο σκορ. Η τύχη της συνάντησης αποφασίστηκε στην παράταση, οι Λονδρέζοι πήραν το προβάδισμα στο 113ο λεπτό, αλλά οι Έλληνες κατάφεραν να αρπάξουν το εισιτήριο στον επόμενο γύρο στο 120ο λεπτό.

Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός έμεινε στη μειονότητα ήδη στο 29ο λεπτό, έσφαλλε ο Σεμέντου. Παρά τις δυσκολίες, ήταν οι Έλληνες που άνοιξαν το σκορ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, οι «λύκοι» ισοφάρισαν γρήγορα, αλλά δεν μπόρεσαν να πιέσουν τον αντίπαλο – 1:1.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης, ο Ολυμπιακός πρέπει τουλάχιστον να σκοράρει για να προχωρήσει περαιτέρω. Γουλβς θεωρείται το προφανές φαβορί, η οποία πρέπει να έχει καλύτερη φόρμα. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, καθώς η πρωταθλήτρια της Ελλάδα ξέρει να αντισταθεί στους αγγλικούς συλλόγους. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,33.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *