The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γουλβς εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Wolverhampton-Liverpool-23.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μολινό

Στην Αγγλία αυτή τη φορά η περιοδεία πραγματοποιείται στα μέσα Σαββατοκύριακου, από την Τρίτη. Για την τελευταία μέρα, την Πέμπτη, άφησαν ένα, αλλά πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι: η Γουλβς θα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Θα καταφέρουν οι «λύκοι» να αρπάξουν νίκη από τον ηγέτη αυτής της σεζόν; Κάνουμε ατομική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 23 Ιανουαρίου 2020.

Η Γούλβερχαμπτον προσπαθεί να ξανακερδίσει τη φόρμα της

Οι «λύκοι» παίζουν στην ελίτ μόνο ενάμισι χρόνο μετά από ένα μακρύ διάλειμμα. Αλλά ήδη κατάφεραν να κερδίσουν πολλούς οπαδούς. Ο νεοφερμένος αμέσως πήδηξε στην 7η θέση, παίρνοντας μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Τώρα οι παίκτες του Nunu Espirito Santo καταφέρνουν ταυτόχρονα να περνούν με βεβαιότητα σε όλη την απόσταση στο Europa League, από την προετοιμασία μέχρι τα πλέι-οφ, όπου σύντομα θα χρειαστεί να ξεκινήσουν και ταυτόχρονα να διατηρήσουν το επίπεδο στην εγχώρια αρένα. Η ομάδα κατάφερε να νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι τα Χριστούγεννα, αλλά μετά από εκείνο το 3-2 άρχισε η πτώση. Ναι, η ομάδα συναντήθηκε με δύσκολους αντιπάλους, αλλά κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων κατόρθωσε να αποκλειστεί από το κύπελλο και πήρε μόνο 1 βαθμός σε 4 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο στον τελευταίο αγώνα κατάφεραν να νικήσουν τη Σαουθάμπτον. Και πάλι με μεγάλη δυσκολία: «καίγονταν» 0-2 από το 35ο λεπτό, αλλά νίκησαν 3-2. Θα εμπνεύσει αυτή η επιτυχία την ομάδα;

Η Λίβερπουλ είναι ο κύριος κάτοχος ρεκόρ και νιουσμέικερ αγγλικού ποδοσφαίρου

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ αυτή τη σεζόν φαίνεται να έχουν σπάσει όλα τα πιθανά ρεκόρ. Φαίνεται ακόμη ότι η ομάδα παίζει κάπου στην κεντρική ή ανατολική Ευρώπη. Εκεί συμβαίνει να υπάρχει κυριαρχία, αλλά δεν είναι τόσο απόλυτη όσο στην συγκεκριμένη αυτή. Η Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας θεωρείται το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά, αλλά φαίνεται ότι ο Γιούργκεν Κλοπ απλώς το έχει «ιδιοποιηθεί». Ακόμα και η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα  στην κορυφή της δεν είχε 64 βαθμούς μετά από 22 γύρους. Μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε παραδοσιακά να επιβιώσει το φθινόπωρο στο «Old Trafford», αλλά την Κυριακή οι «κόκκινοι» πήραν ρεβάνς εδώ με τη μορφή 2:0. Εν τω μεταξύ, όλοι οι διώκτες ομαδικώς έχασαν βαθμούς, και στους πλησιέστερους «πολίτες» θέλουν ήδη 16 βαθμούς. Κανείς δεν πιστεύει ότι η Λίβερπουλ θα δώσει σε κάποιον τον τίτλο, αλλά ο Κλοπ συνεχίζει να κρατά τα παιδιά του σε καλή κατάσταση.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από το νέο έτος η Λίβερπουλ κέρδισε εντός έδρας, αλλά με δυσκολία, στο Άνφιλντ ο Μανέ σκόραρε το μοναδικό γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά γενικά οι «κόκκινοι» έχουν πλεονέκτημα, συμπεριλαμβανομένων των 6 νικών σε τελευταία 8 παιχνίδια.

Πρόβλεψη

Σε τι μπορείτε να ποντάρετε όταν πρόκειται για συνάντηση με το σύλλογο που κέρδισε 21 από τα 22 παιχνίδια του τουρνουά; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *