The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γλάντμπαχ εναντίον Λεβερκούζεν: προγνωστικά για τον αγώνα

БоруссияМ-Штутгарт-04.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Μπορούσια Παρκ
Οι διοργανωτές της Bundesliga μοίρασαν αξιοπερίεργα το πρόγραμμα του 1ου χειμερινού γύρου. Έτσι η Κυριακή θα αναδειχθεί στη Γερμανία ως «η μέρα της Μπορούσια». Πρώτον, στο Ντόρτμουντ, ο ομώνυμος σύλλογος θα φιλοξενήσει την Άουγκσμπουργκ. Και λίγο αργότερα στο Μενχενγκλάντμπαχ θα παίξουν Γλάντμπαχ εναντίον Λεβερκούζεν. Τι μπορούν να υπολογίζουν οι «ασπιρίνης» σε αυτή την αναμέτρηση; Συνιστούμε στο κοινό του ιστότοπου να διαβάσει την πρόγνωση για τον αγώνα στις 22 Ιανουαρίου 2023.
Η Λεβερκούζεν ανέβασε ρυθμούς, αλλά όχι όσο αναμενόταν
Τα «πουλάρια» θυμούνται πολύ καλά πώς, υπό τον Ρόουζ, έπαιξαν πρόσφατα στα πλέι οφ του Champions League. Αλλά ο Μάρκο έφυγε στην Ντόρτμουντ και όλα πήγαν στραβά για αυτήν την ομάδα. Τερμάτισε μόλις 10η και την περασμένη σεζόν. Φυσικά ήθελαν περισσότερα και για να το πετύχουν επέστρεψε στην πατρίδα του ο Daniel Farke. Αλλά και με αυτόν, τα αποτελέσματα είναι πολύ αντιφατικά. Υπάρχει πρόοδος, αλλά και πάλι από το σύλλογο περίμεναν να αγωνιστεί για μια θέση στην τετράδα των ηγετών. Στοην πραγματικότητα η ομάδα με 5 νίκες και 22 βαθμούς βρίσκεται γενικότερα εκτός ζώνης Κυπέλλων Ευρώπης. Αλλά 2 νίκες στους 3 τελευταίους γύρους, πριν από την παύση, υποδηλώνουν αισιοδοξία.
Η Λεβερκούζεν προσπαθεί να βρει ξανά παιχνίδι της
Οι «ασπιρίνες» μετά από μια σειρά αποτυχιών βρήκαν ωστόσο έναν τεχνικό που θα μπορούσε να τους ανεβάσει ξανά στο Champions League. Επιπλέον, ο Τζεράρντο Σεοάνε και οι παίκτες του κατέλαβαν την 3η θέση με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην σεζόν-ντεμπούτο στην Bundesliga. Όμως η επόμενη κλήρωση ξεκίνησε τόσο άσχημα που μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου αποχαιρέτησαν τον Ελβετοό. Πόνταραν στον Τσάμπι Αλόνσο, έναν ψύχραιμο μέσο στο παρελθόν, που έπαιξε πολύ στη Γερμανία για τη Λεβερκούζεν. Ο Ισπανός θεωρείται πολλά υποσχόμενος τεχνικός, αλλά αυτή είναι η 1η ανεξάρτητη εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο. Και μάλλον αμφιλεγόμενη: ο πρώην μέσος ξεκίνησε με μια συντριπτική νίκη, αλλά ακολούθησαν πολλές αποτυχίες. Ωστόσο, τελικά οι Γερμανοί κέρδισαν τη διαμάχη για την 3η θέση στον όμιλο του Champions League και πέρασαν στα πλέι οφ του Europa League. Και στην εγχώρια αρένα τον Νοέμβριο σημειώθηκαν 3 νίκες από τις 3 πιθανές.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Λεβερκούζεν βγήκε νικήτρια και από τις 5 τελευταίες συναντήσεις με τη Γλάντμπαχ.
Πρόβλεψη
Μπορούμε να συμφωνήσουμε με τους ειδικούς ότι θεωρούν το ζευγάρι αρκετά ισότιμο. Κάθε πλευρά θα παλέψει για τη νίκη, οπότε περιμένουμε θεαματικό «over 2,5» (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *