The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ουντινέζε: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Удинезе-15.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Αυτό το Σάββατο το Τορίνο θα φιλοξενήσει τον αγώνα της εικοστής δεύτερης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Ουντινέζε.

Γιουβέντους

Πριν από λίγες μέρες η Γιουβέντους έχασε από την Ίντερ (1:2) στη μάχη για το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Ωστόσο, τα πράγματά της στη Serie A έχουν βελτιωθεί αισθητά. Μετά από συναντήσεις με Βενετία (1:1), Μπολόνια (2:0), Κάλιαρι (2:0), Νάπολι (1:1) και Ρόμα (4:3), οι μπιανκονέρι εδραιώθηκαν σταθερά στην πέμπτη θέση και σημείωσαν 38 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 32:21.

Ουντινέζε

Η Ουντινέζε είναι 14η με 20 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 28:34 που συνάδει με τις δυνατότητές της. Τον περασμένο μήνα οι «ζέβρες» νίκησαν την Κάλιαρι με 4:0, σημείωσαν ισοπαλία 4:4 με τη Λάτσιο και 1:1 με τη Μίλαν, ενώ έχασαν επίσης 1:3 από την Έμπολι και 2:6 από την Αταλάντα.

Πρόβλεψη

Με τέτοια προβλήματα στην άμυνα η Ουντινέζε θα χάσει σίγουρα από τη Γιουβέντους, αλλά θα παίξει η ίδια στην επίθεση. Η πρόβλεψή μου είναι: δύο ομάδες θα σκοράρουν τουλάχιστον τρεις φορές. Η δωρεάν μου πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *