The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βολιβία εναντίον Παραγουάη: προγνωστικά για στοίχημα

Боливия-Парагвай-14.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ερνάντο Σίλες

Στην Ευρώπη οι αγώνες πρόκρισης του Οκτωβρίου έχουν ήδη παιχτεί και οι παίκτες φεύγουν ήδη για τους συλλόγους τους. Ενώ στη Νότια Αμερική υπάρχει ακόμα 1 γύρος μπροστά, απλά εδώ πρέπει να παίξουν όσο πιο σφιχτά γίνεται. Θα ξεκινήσει την Πέμπτη σχεδόν τα μεσάνυχτα συνάντηση μεταξύ Βολιβίας και Παραγουάης. Ποια ομάδα είναι ισχυρότερή ή είναι πιο κατάλληλο να μιλήσουμε για ασθενέστερη;

Η Βολιβία παραμένει ένα από τα αουτσάιντερ των προκριματικών

Οι «πράσινοι» είναι αδύναμοι, όπως έδειξε το Copa America. Εκεί όχι μόνο αποδείξανε οι χειρότεροι, 5οι στον όμιλό τους, αλλά δεν σημείωσαν ούτε έναν βαθμό σε 4 αγώνες. Ταυτόχρονα μόνο τα προκριματικά μπορεί να θεωρηθούν σχετικά καλά. Άλλωστε, οι στόχοι αυτής της εθνικής είναι πολύ μέτριοι, απλά δεν πρέπει να είναι η τελευταία για να χαρεί. Και τώρα έχει συλλέξει 9 βαθμούς στον ενεργητικό της, που της επιτρέπει να είναι μπροστά από τη Βενεζουέλα, άλλου αουτσάιντερ στην περιοχή, η οποία έχει  7 βαθμούς. Ως συνήθως, η μερίδα του λέοντος των βαθμών συγκεντρώθηκε σε υψηλό ορεινό Λα Παζ. Έτσι και το Περού δεν άντεξε στον τελευταίο γύρο, αφού δέχτηκε το μοναδικό γκολ 10 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Η Παραγουάη παραμένει πιστή στον εαυτό της, αν και θέτει σε κίνδυνο το αποτέλεσμα

Οι «Γκουαρανί» ακόμα δεν έχουν ξεχάσει πώς να κάνουν αυτό που έκαναν στο γήπεδο εδώ και δεκαετίες. Είναι καλοί στο αντι-ποδόσφαιρο και συχνά μπορούν να δένουν χέρι-πόδι ακόμη και ομάδες όπως η Αργεντινή. Στην αρχή αυτού του «παραθύρου» ο Μέσι και η παρέα του δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στους Παραγουανούς εκτός έδρας, η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην επιλογή πρέπει να μπεις στην πρώτη τετράδα ή τουλάχιστον να καταλάβεις την 5η θέση και να πας στα πλέι οφ. Και για αυτό πρέπει να κερδίζεις συχνότερα από δύο φορές σε 11 παιχνίδια. Και σίγουρα οι παίκτες του Eduardo Berizzo έπρεπε να παλέψουν για βαθμούς στη Χιλή, αφού ο αντίπαλός τους βρίσκεται τώρα σε μια παρατεταμένη κρίση. Αλλά οι «Γκουαρανί» δεν σκόραραν οι ίδιοι, και στη συνέχεια ο Ίσλα και η παρέα του κατάφεραν να επικρατήσουν, σκοράροντας δύο φορές στα μέσα του 2ου ημιχρόνου μέσα σε διάστημα 5 λεπτών, ένα τέτοιο χτύπημα έγινε νοκ άουτ για τους φιλοξενούμενους.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε αυτήν την αναμέτρηση ο παράγοντας της έδρας παραμένει σημαντικός. Σε όλη την ιστορία και σχεδόν 100 χρόνια ιστορίας, οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόνο τρεις φορές. Φυσικά, ήταν πάντα η Παραγουάη.

Πρόβλεψη

Φαίνεται ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη, αλλά ταυτόχρονα σκοράρουν ελάχιστα. Συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 (απόδοση 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *