The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Арсенал-29.04

Europa League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de la Cerámica

Πέμπτη συνδέεται για τους φίλαθλους με το Europa League. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν αυτήν την εβδομάδα. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βιγιαρεάλ εναντίον Άρσεναλ. Ποιος θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο στον τελικό του τουρνουά;

Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν προλαβαίνει στα δύο μέτωπα

Η Βιγιαρεάλ έφτασε στους ημιτελικούς, κάτι που είναι ήδη σημαντικό επίτευγμα, αν και η ομάδα δεν πέρασε στα πλέι οφ τους Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Κιέβου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Βιγιαρεάλ είναι ακόμα έβδομη, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας χάσει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Το «κίτρινο υποβρύχιο» πρέπει να αγωνιστεί για την έκτη θέση, μέχρι την οποία θέλει μόνο ένα βαθμό. Η επερχόμενη μάχη θα είναι θεμελιώδους σημασίας για τον Ουνάι Εμέρι, ο οποίος προπονούσε τους «κανονιέρηδες» την περασμένη σεζόν και απολύθηκε. Λόγω τραυματισμού μόνο ο Iborra θα χάσει τον αγώνα.

Οι «κανονιέρηδες» σταμάτησαν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα

Η Άρσεναλ στοιχημάτισε τα πάντα στο Europa League, γιατί στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν ήδη λίγες πιθανότητες να πιαστούν έστω για ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι «κανονιέρηδες» είναι δέκατοι στο πρωτάθλημά τους και δεν δίνουν τα πάντα στην εγχώρια αρένα. Οι φήμες λένε ότι εάν ο σύλλογος δεν κερδίσει το Europa League, ο επικεφαλής προπονητής Mikel Arteta θα απολυθεί. Στον τελευταίο γύρο της Premier League οι Λονδρέζοι έχασαν 0-1 από την Έβερτον. Οι Tierney και Lacazette θα χάσουν σίγουρα την επερχόμενη μάχη, συμμέτοχη των David Luis και Ομπαμεγιάνγκ είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές, και τις δύο φορές στα πλέι-οφ του Champions League. Το 2006 οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στους ημιτελικούς, τότε η Άρσεναλ κέρδισε εντός έδρας 1-0, ενώ στην Ισπανία σημειώθηκε ισοπαλία όταν η Βιγιαρεάλ έχασε πέναλτι την τελευταία στιγμή. Η δεύτερη μάχη πραγματοποιήθηκε το 2009 στους προημιτελικούς, τότε στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ έπαιξαν 1:1, ενώ εντός έδρας οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν νίκη 3:0.

Πρόβλεψη

Μια εντελώς απρόβλεπτη μάχη μας περιμένει, η Άρσεναλ φαίνεται προτιμότερη όσον αφορά την επιλογή των παικτών, αλλά ο Εμέρι γνωρίζει πολύ καλά τον πρώην σύλλογό του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον τακτικό αγώνα, οπότε δεν περιμένουμε μια ανοιχτή σύγκρουση. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *