The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βαλένσια εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Валенсия-РеалМадрид-08.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βαλένθια. Στάδιο Mestalla

Η τρέχουσα πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης θα επισκεφθεί τη Βαλένθια στον ένατο γύρο της La Liga.

Βαλένσια

Νίκη 1:0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ισοπαλία 2:2 με τη Χετάφε, καθώς και ήττα 1:2 από την Έλτσε, 1:2 από τη Βιγιαρεάλ και 0:2 από την Μπέτις, τέτοια ύφεση των αποτελεσμάτων είναι φυσική για τη Βαλένθια, η οποία απέτυχε εντελώς την εκστρατεία μεταγραφών του καλοκαιριού. Τώρα οι Λεβαντίνοι, με οκτώ βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:13, καταλαμβάνουν ταπεινωτική δέκατη τρίτη θέση των βαθμολογιών.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 16 βαθμούς και είναι η δεύτερη με διαφορά τερμάτων 13:5. Στα μέσα Οκτωβρίου οι «Μπλάνκος» έχασαν εντυπωσιακά 0:1 από την Κάντιθ. Αλλά σε άλλες περιπτώσεις νίκησαν τους Βαγιαδολίδ (1:0), Λεβάντε (2:0), Μπαρτσελόνα (3:1) και Ουέσκα (4:1).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η συνάντηση αυτών των ομάδων θα είναι θεαματική και πλούσια σε γκολ. Ακόμη και σε μια κατάσταση κρίσης, η Βαλένθια θα επιβάλει σοβαρό ανταγωνισμό στην καθόλου ιδανική Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει πολλά προβλήματα στη γραμμή άμυνας. Η πρόβλεψή μου είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *