The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέρντερ Βρέμης εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλαντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Вердер-БоруссияМ-26.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Weserstadion

Στον 28ο γύρο της Μπουντεσλίγκα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Βέρντερ Βρέμης και Γκλάντμπαχ. Προσφέρουμε τη δική μας επιλογή στοιχημάτων για αυτήν τη συνάντηση.

Η Βέρντερ Βρέμης δεν έχει πουθενά να υποχωρήσει

8 παιχνίδια πριν από το τέλος του πρωταθλήματος η Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση. Στον πρώτο αγώνα μετά την καραντίνα οι μουσικοί καταστράφηκαν εντός έδρας τους από την Λεβερκούζεν – 4:1. Η ομάδα κατάφερε να διορθωθεί στο επόμενο παιχνίδι, όταν νίκησε τη Φράιμπουργκ – 1:0. Ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά οι μουσικοί σώθηκαν από το VAR, το οποίο κατέγραψε οφσάιντ. Η άμεση διάσωση της ομάδας είναι απίθανη, γιατί μέχρι την 15η θέση θέλει 6 βαθμούς, ενώ η επιλογή με τα πλέι-οφ είναι πραγματική. Ο Βέρντερ Βρέμης είναι 16 βαθμούς πίσω από τη 16η θέση και σίγουρα θα προσπαθήσει να αρπάξει αυτήν την ευκαιρία. Κοιτάζοντας την κατάταξη, χτυπάει το μάτι η αδύναμη άμυνα των μουσικών, δέχτηκαν 59 γκολ, κανένας στο πρωτάθλημα δεν χάνει περισσότερα.

Η Γκλάντμπαχ προσπαθεί ακόμα να πιαστεί στο Champions League

Η Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ βγήκε ωραία από την καραντίνα, έχοντας νικήσει την Έιντραχτ – 3:1 χωρίς πρόβλημα. Μετά από αυτό ο σύλλογος εντελώς δίκαια έχασε με το ίδιο σκορ από τη Λεβερκούζεν. Τώρα η Γκλάντμπαχ είναι τέταρτη στην κατάταξη, αλλά μπορεί να πέσει έξω από το πρώτο κουαρτέτο αν η Λειψία κερδίσει τον αγώνα του 27ου γύρου. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά είναι η Γκλάντμπαχ που φαίνεται να είναι περιττή ανάμεσα στους πέντε, που αγωνίζονται για θέσεις στο Champions League.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι συναντήσεις των ομάδων είναι ενδιαφέρουσες και θεαματικές, αν και η Βέρντερ Βρέμης δεν μπορεί να νικήσει την Γκλάντμπαχ εδώ και 8 συνεχόμενους αγώνες στη Μπουντεσλίγκα. Ο πρώτος αγώνας τελείωσε με τη νίκη της Μπορούσια 3:1, σε εκείνο τον αγώνα η Βέρντερ Βρέμης ήταν θανατηφόρα άτυχη, το ακυρωμένο γκολ μετά από την επανάληψη VAR, μη πραγματοποιημένο πέναλτι.

Πρόβλεψη

Κάθε ένας από τους αντιπάλους θα ικανοποιηθεί μόνο με νίκη, περιμένουμε συναρπαστική μάχη στις αντεπιθέσεις. Η Γκλάντμπαχ θεωρείται φαβορί, αν και η Βέρντερ Βρέμης θα δώσει σίγουρα όλη της τη δύναμη σε αυτόν τον αγώνα, οι μουσικοί θέλουν να παραμείνουν στην Μπουντεσλίγκα. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η μονομαχία τέτοιων ομάδων θα είναι βαρετή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *