The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βέλγιο εναντίον Καναδάς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бельгия-Канада-23.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022, 9:00 μ.μ.
Al Rayyan Stadium
Το Παγκόσμιο Κύπελλο χαρίζει στους ποδοσφαιρόφιλους έναν ολόκληρο μήνα συναρπαστικών αναμετρήσεων. Αυτή τη φορά προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βέλγιο – Καναδάς, να περιμένουμε ίντριγκα εδώ;
Οι Βέλγοι είναι ικανοί να πάνε μακριά
Η εθνική ομάδα του Βελγίου στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν πραγματικός διεκδικητής του τίτλου, η ομάδα έφτασε τότε στα ημιτελικά, όπου έχασε από τους μελλοντικούς νικητές, τους Γάλλους, ενώ στη συνέχεια κέρδισε τον αγώνα για την τρίτη θέση. Οι Βέλγοι ξεπέρασαν την πρόκρισή τους χωρίς προβλήματα, μπροστά από την Ουαλία και την Τσεχία στον αγώνα για την πρώτη θέση. Στο Πρωτάθλημα Εθνών τα πάντα δεν ήταν τόσο ομαλά, καθώς έχασαν τον αγώνα για την ηγεσία από την Ολλανδία. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει πολλούς παίκτες κορυφαίου επιπέδου στη διάθεσή του για να πάει μακριά. Ο Λουκάκου θα χάσει σίγουρα την προσεχή συνάντηση λόγω τραυματισμού.
Είναι σημαντικό για τους Καναδούς να παίξουν στο τελικό μέρος
Για τους Καναδούς, ακόμη και η συμμετοχή στο τουρνουά είναι μεγάλο επίτευγμα, δεδομένου του γεγονότος ότι η εθνική ομάδα παίζει σε τελικούς μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Δεν αναμένεται πρόοδος από την ομάδα, αν και μια τόσο απρόβλεπτη ομάδα θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Καναδάς κέρδισε στα προκριματικά, μπροστά από έμπειρους αντιπάλους όπως: Μεξικό, ΗΠΑ, Κόστα Ρίκα. Ο τραυματισμός θα κρατήσει εκτός γηπέδων τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις.
Πρόβλεψη
Προηγουμένως, οι αντίπαλοι δεν έπαιξαν ποτέ μεταξύ τους και σε αυτή τη συνάντηση οι Βέλγοι είναι φαβορί, αν και η απόδοση στην επιτυχία τους είναι αρκετά λειτουργικός. Το επίπεδο της ευρωπαϊκής ομάδας είναι υψηλότερο, επομένως οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν βαθμούς σε αυτή τη μάχη. Στοίχημα στην καθαρή νίκη για το Βέλγιο φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ, μπορείτε ακόμη και να πάρετε ένα μικρό αρνητικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη του Βελγίου με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *