The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστρία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Австрия-Италия-20.11

Διεθνή φιλικά
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Ερνστ Χάπελ

Ενώ κάποιοι θα επικεντρωθούν στο Μουντιάλ στις 20 Νοεμβρίου, άλλοι θα παίξουν φιλικά παιχνίδια, όπως η Αυστρία και η Ιταλία, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων παρουσιάζεται στις σελίδες της ιστοσελίδας μας.
Ασταθή Αυστριακοί
Η εθνική Αυστρίας απέτυχε εντελώς στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καταλαμβάνοντας μόλις την τέταρτη θέση στον όχι πιο επικίνδυνο όμιλο, όπου πιο ψηλά ήταν η Δανία, η Σκωτία και το Ισραήλ. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, η ομάδα είχε την ευκαιρία να μπει στη διοργάνωση μέσω των πλέι οφ, αλλά αμέσως στον ημιτελικό σημειώθηκε ήττα εκτός έδρας από την Ουαλία με σκορ 1:2. Τις προάλλες, οι Αυστριακοί κέρδισαν τη μέτρια Ανδόρα με μεγάλη δυσκολία – 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόλις στο 87ο λεπτό. Με έναν τέτοιο αγώνα, μη πρόκριση σο να χάσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είναι αρκετά δίκαιο.
Θλιμμένοι Ιταλοί
Η Ιταλία θεωρείται ποδοσφαιρική χώρα, η μη πρόκριση στο δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ είναι πραγματική καταστροφή για τη χώρα. Στην αρχή, η Squadra Azzura, ως εκ θαύματος, άφησε να περάσει μπροστά την Ελβετία στα προκριματικά και στα πλέι οφ έχασε εντυπωσιακά εντός έδρας από τη μέτρια Βόρεια Μακεδονία με σκορ 0:1. Όλη η Ιταλία ήταν συγκλονισμένη από αυτό το αποτέλεσμα, ειδικά μετά τη νίκη του Euro 2020. Τώρα μένει να παρακολουθούν το επερχόμενο Μουντιάλ και να προετοιμαστούν για την επόμενη πρόκριση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι Ιταλοί έχουν σημαντικό πλεονέκτημα. Την τελευταία φορά οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στο Euro 2020, το 2021, τότε οι Αυστριακοί έχασαν στους 16 μόνο στην παράταση με σκορ 1:2.
Πρόβλεψη
Στα χαρτιά, οι Ιταλοί είναι μικρά φαβορί, εξάλλου, η κατηγορία τους είναι υψηλότερη, η Αυστρία μπορεί να αντισταθεί και να νικήσει ακόμη και έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν ήδη συμβιβαστεί με την απουσία από το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα καλό παιχνίδι, το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται καλό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *