The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Севилья-12.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, 10:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο «Wanda Metropolitano»

Ο αναβληθείς αγώνας του πρώτου γύρου της La Liga μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Με τρία παιχνίδια στο χέρι, η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να ηγείται στην κατάταξη με 38 βαθμούς και μια εκπληκτική διαφορά τερμάτων 29:6. Επιπλέον, μετά την ήττα 0:2 εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι, οι «στρωματάδες» επέστρεψαν ξανά στο δρόμο των νικών. Οι Έλτσε (3:1), Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0), Χετάφε (1:0) και Αλάβες (2:1) νικήθηκαν από αυτούς με τη σειρά.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη είναι επίσης σε άριστη κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες αναμετρήσεις της με τους Βαγιαδολίδ (1:1), Βαλένθια (1:0), Βιγιαρεάλ (2:0), Μπέτις (1:1) και Ρεάλ Σοσιεδάδ (3:2). Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν σταθερά την έκτη θέση τους με 30 βαθμούς, διαφορά τερμάτων 21:13 και μόνο δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Επομένως, δεν θα εκπλαγείτε αν η μονομαχία τους θα περάσει χωρίς μεγάλο αριθμό επικίνδυνων στιγμών και αποτελεσματικών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *