The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Οκτωβρίου 2019

AtléticoMadrid-Bayer04Leverkusen-22.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα συναντηθεί με τη Λεβερκούζεν. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22/10/2019 στις 7:55 μμ. στο Στάδιο Μετροπολιτάνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε το Αντουάν Γκριεζμάν το καλοκαίρι και επίσης ξεπούλισε το μισό της ομάδας. Ταυτόχρονα, για όλους τους παίκτες βρέθηκε αντικατάσταση, αλλά χρειάζονται χρόνο για να στηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα. Από αυτό προκύπτουν και χαμένοι βαθμοί στο πρωτάθλημα, καθώς και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στους πρώτους γύρους του σημαντικότερου τουρνουά της Ευρώπης οι «στρωματάδες» έπαιξαν ισοπαλία με τη Γιουβέντους Τορίνο (2:2), και στη συνέχεια νίκησαν με βεβαιότητα τη Μόσχα Λοκομοτίβ (0:2).

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ξεκίνησε σταθερά στη Bundesliga, αλλά σύντομα η ομάδα συναντήθηκε με την αντίσταση στις καλύτερες της δυνατότητες. Παρά την αγορά των εξαιρετικών παικτών ταχύτητας, οι παίκτες της Λεβερκούζεν χάνουν βαθμούς σε όλα τα τουρνουά. Ως εκ τούτου, στο πρώτο πλάνο είναι τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή και την άμυνα. Εξαιτίας αυτού η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε τους πρώτους αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λοκομοτίβ Μόσχας (1:2) και την Γιουβέντους Τουρίνο (3:0).

Πρόβλεψη

Η Λεβερκούζεν θα έρθει στη Μαδρίτη για να παίξει με τον δεύτερο αριθμό. Η Ατλέτικο Μαδρίτης προς το παρόν δεν ξέρει να κυριαρχεί ακόμα και ίσως θα έχουν την κατάσταση όπως στο ντέρμπι της Μαδρίτης, όταν η Ατλέτικο και η Ρεάλ έφυγαν χωρίς γκολ. Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να ελπίζουμε για αφθονία των γκολ στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *