The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-Lazio-07.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 7 Μαρτίου, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Στην Ιταλία είναι πλέον αδύνατο να είσαι σίγουρος για τίποτα, για τώρα ο κοροναϊός δεν μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο και κάθε συνεδρίαση μπορεί να ακυρωθεί σχεδόν μερικές ώρες πριν από το σφύριγμα εκκίνησης. Μέχρι στιγμής, όμως, η συνάντηση Αταλάντα – Λάτσιο δεν έχει αναβληθεί. Ποιος θα κερδίσει στη διαμάχη μεταξύ εκπροσώπων των κορυφαίων 4 της Σέριε A; Κάνουμε μια πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 7 Μαρτίου 2020.

Η Αταλάντα δεν δίνει προσοχή σε διάφορα προβλήματα

Οι «μπεργκαμάσκι» τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία τους παίζουν στο ανοιξιάτικο μέρος της σεζόν σε ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει επίσης τη Λομβαρδία, άλλωστε, αυτή η πόλη υπέφερε από τον κοροναϊό πολύ περισσότερο από τη Μίλαν για παράδειγμα. Αλλά το θάρρος των παικτών του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι δεν τελειώνει, είναι το ίδιο πολύ καλοί, ειδικά στην επίθεση. Στον τελευταίο γύρο, την 1η Μαρτίου, κατόρθωσαν να ξεπεράσουν ακόμα και τις περισσότερες προβλέψεις όσον αφορά τις επιδόσεις, η «Θεά» σκόραρε 9 γκολ στη Λέτσε, 7 γκολ είναι στο λογαριασμό του Μαλινόφσκι και των συνεργατών. Ο Ρουσλάν βγήκε και πάλι για αντικατάσταση και έδειξε και πάλι την ικανότητα να σουτάρει ακριβώς στη γωνία. Ο σύλλογος είναι καλός όχι μόνο στη Σέριε A, όπου βρίσκεται στην κορυφή-4, αλλά και στο San Siro νίκησε την έμπειρη Βαλένθια. Ήδη την Τρίτη θα πάει στο «Μεστάγια». Θα χρησιμοποιήσει ο Γκασπερίνι την αναδιάρθρωση;

Η Λάτσιο συνάντησε την άνοιξη στην 1η θέση στη Σέριε Α

Οι «αετοί» έλαβε αυτή την ιδιότητα με ένα σημαντικό βαθμό συμβατικότητας. Έπαιξαν 26 αγώνες, αλλά ο αγώνας μεταξύ των αντιπάλων, της Γιουβέντους και της Ίντερ, που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε με σκάνδαλο. Όμως, η πρωτευουσιάνικη ομάδα ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, αν πριν η ομάδα της Ρώμης τα πήγαινε καλά μόνο στο κύπελλο, τώρα έχει καταφέρει να μπει φουριόζα στην πρώτη τριάδα. Πρόσφατα οι «μπλε-άσπροι» νίκησαν την Ίντερ και την προσπέρασαν. Φυσικά, ο άσσος παραμένει η υψίστη απόδοση του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος με 27 τέρματα πάει για «Golden Boot» της Ευρώπης. Στον τελευταίο γύρο, ο επιθετικός, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί προηγουμένως λόγω πυρετού, δεν σκόραρε, αλλά βοήθησε τον Luis Alberto να ανοίξει σκορ στο παιχνίδι με την Μπολόνια. Ως αποτέλεσμα, νικήσαν τους παίκτες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς (τον πρώην «Laziale» οι κερκίδες υποστήριξαν στον αγώνα του κατά του καρκίνου) με σκορ 2:0, καθιστώντας το Νο 1 στην Ιταλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Κατά την τελευταία συνάντηση στο Μπέργκαμο, τον περασμένο Μάιο, η Αταλάντα έχασε, αλλά αυτό ήταν στο κύπελλο. Ενώ στο πλαίσιο της Σέριε A έχει να χάσει από τη Λάτσιο εδώ και 5 συνεχόμενους αγώνες. Στον 1ο γύρο καταγράφηκαν 3:3 στο Stadio Olimpico.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν αυτή τη συνάντηση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Λάτσιο να μην χάσει βαθμούς, αλλά η Αταλάντα σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει τον εαυτό της. Να είστε σίγουροι για την ψυχαγωγία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *