The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Интер-02.08b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020,9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπέργκαμο. Στάδιο Atleti Azzurri d’Italia

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του τριακοστού όγδοου γύρου της Serie A θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα θα αγωνιστεί με την Ίντερ.

Αταλάντα

Τρίτη θέση, 78 πόντοι και μια καταπληκτική διαφορά τερμάτων 98:46 – η Αταλάντα έχει μια εξαιρετικά ισχυρή σεζόν. Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις οι Μπεργκαμάσκι δεν έχουν χάσει ποτέ. Κέρδισαν την Μπρέσια 6:2, την Μπολόνια 1:0 και την Πάρμα 2:1, καθώς σημείωσαν ισοπαλίες 1:1 με τη Βερόνα και 1:1 τη Μίλαν.

Ίντερ

Σε παρόμοια χρονική περίοδο η Ίντερ νίκησε τη SPAL (4:0), Τζένοα (3:0) και Νάπολι (2:0), ταυτόχρονα παίζοντας ισοπαλία 2:2 με τη Ρόμα και 0:0 με τη Φιορεντίνα. Αυτή η ισχυρή απόδοση στο τέλος του πρωταθλήματος επέτρεψε στους Nerazzurri να ανέβουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 79 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 79:36.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη παίξει σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, οπότε ο αγώνας αναφοράς είναι απίθανο να είναι πολύ σημαντικός για αυτές. Πιστεύω ότι η Αταλάντα και η Ίντερ θα επικεντρωθούν στην αξιοπιστία της άμυνας και θα σημειώσουν ένα μέτριο αριθμό των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *