The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Περού: προγνωστικά για στοίχημα

Аргентина-Уругвай-11.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μονουμεντάλ

Νότια Αμερική είναι  η περιοχή στην οποία σ’ αυτό το «παράθυρο» θα παίξουν μακρύτερα. Την Παρασκευή, όταν ορισμένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το βράδυ στην Ευρώπη, ενώ εδώ τα πάθη θα εξακολουθούν να μαίνονται ακόμα. Και στην Αργεντινή, όπου η εθνική ομάδα θα φιλοξενήσει το Περού. Το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι είναι προφανές, αλλά ίσως οι φιλοξενούμενοι να επιβάλουν τον αγώνα;

Η Αργεντινή σχεδόν δεν κάνει λάθη τον τελευταίο καιρό

Οι «Albicelestes» έχουν επιτέλους σαφή επιτυχία. Για πολύ καιρό κατάφερναν να φτάνουν στους τελικούς, αλλά να μην τους κερδίσουν. Μόνο αυτό το καλοκαίρι ο Μέσι και η παρέα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο Κόπα Αμέρικα. Οι άνδρες του Σκαλόνι συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στους αγώνες πρόκρισης το φθινόπωρο. Δεν μπερδεύτηκαν από τη σκανδαλώδη, όχι και τόσο καλά παιγμένη συνάντηση εκτός έδρας με τη Βραζιλία. Η Παραγουάη εντός έδρας, ωστόσο, μπόρεσε να αντισταθεί, διατηρώντας την ισοπαλία 0-0. Οι Ουρουγουάοι στο Μπουένος Άιρες ηττήθηκαν συντριπτικά με 3-0. Όχι χωρίς άλλο ένα γκολ του Μέσι, ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ έχει 1 + 1, ο Λο Τσέλσο 2 ασίστ.

Το Περού απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ελπίδα να επαναλάβει την επιτυχία του τελευταίου κύκλου

Οι Ίνκας το 2018 κατάφεραν να επιστρέψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η παύση διήρκεσε περισσότερα από 30 χρόνια. Και, φαίνεται, κινδυνεύει να παραταθεί ξανά. Ο Ricardo Gareca έχει ένα αρκετά αδύναμο σύνολο παικτών και είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτούς να ανταγωνιστούν ούτε καν με τους γίγαντες του ποδοσφαίρου, αλλά απλά με μεσαίες ομάδες της νοτιοαμερικανικής επιλογής. Τώρα οι Περουβιανοί έχουν 3 νίκες και 11 βαθμούς μετά από 11 γύρους, μόνο η Χιλή, η Βολιβία και η Βενεζουέλα που έχουν πληγεί από την κρίση έχουν λιγότερα. Βέβαια υπάρχουν ακόμα ελπίδες να πιάσουμε τουλάχιστον την 5η θέση, να περάσουν στα πλεί-οφ. Υποστηρίζονται από το γεγονός ότι και στους δύο τελευταίους εντός έδρας αγώνες οι Περουβιανοί κατάφεραν να κερδίσουν το μέγιστο. Αλλά, πρώτον, έπαιξαν εναντίον εκείνων που βρίσκονται χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα (Χιλιανών και Βενεζουελανών), και δεύτερον, εκτός έδρας «ξηρά» οι παίκτες του Gareca έχασαν όχι μόνο από τη Βραζιλία, αλλά ακόμη και από τη Βολιβία. Έτσι δεν μπορούν να πάνε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα…

Προηγούμενοι αγώνες

Το Περού έχει να κερδίσει από το 1997. Αλλά ταυτόχρονα, μόνο 3 από τους 7 τελευταίους αγώνες κατέληξαν με νίκη της Αργεντινής, οι υπόλοιποι έφεραν ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Αναμενόμενα, η Αργεντινή είναι άνευ όρων φαβορί. Και αν οι Περουβιανοί έχασαν εκτός έδρας ακόμη και από τη Βολιβία, τότε αυτή η επίσκεψη απαιτεί στοίχημα στον Μέσι και την παρέα του με χάντικαπ -1.5 (απόδοση 2.09).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *