The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Παραγουάη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Парагвай-13.11b

Προκριματικά παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αργεντίνη. Μπουένος Άιρες. Στάδιο Λα Μπομπονέρα

Το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή θα διεξαχθεί ο αγώνας του τρίτου γύρου των προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μεταξύ Αργεντινής και Παραγουάης.

Αργεντινή

Η Αργεντινή ξεκίνησε τον προκριματικό γύρο με ελάχιστες νίκες έναντι του Εκουαδόρ (1:0) και της Βολιβίας (2:1), οι οποίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν σοβαροί αντίπαλοι. Παρά την αστρική σύνθεση, ειδικά στην επιθετική γραμμή, οι Asby-Celestes διατρέχουν τον κίνδυνο σοβαρών δυσκολιών στο δρόμο τους για να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παραγουάη

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014 και 2018 πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή της εθνικής Παραγουάης, αλλά στο Παγκόσμιο Φόρουμ του 2010 η ομάδα έφτασε στους προημιτελικούς, όπου έχασε από τους μελλοντικούς πρωταθλητές των Ισπανών σε έναν αξιόλογο αγώνα. Πριν από ένα μήνα οι Γκουαράνι ξεκίνησαν αρκετά καλά στα προκριματικά – νίκησαν τη Βενεζουέλα 1:0 και έπαιξε ισοπαλία 2:2 με το Περού.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζεύγους θεωρούνται οι πολύ πιο εξειδικευμένοι γηπεδούχοι. Ωστόσο, η πιθανή νίκη τους σίγουρα δεν θα είναι άνευ όρων. Πιστεύω ότι τουλάχιστον το ήμισυ του παιχνιδιού Παραγουάη θα παίξει σε ίση βάση με τους Αργεντινούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονο με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *