The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα Σάλκε 04 εναντίον Αμβούργο

Schalke-Hamburger-19.11

Αγώνας: Μπουντεσλίγκα

Ημερομηνία: 19 Νοέμβριος 2017

Αγωνιστική: 12

Έναρξη: 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έδρα: VELTINS-Arena (Γκελζενκίρχεν)

Προτεινόμενο στοίχημα: μέχρι 2 γκολ: γηπεδούχος με απόδοση 1,85.

Ενώ όλοι μιλούν για τα προβλήματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Yuppe Heynckes, έκπληξη από την Ανόβερο, αποτυχία της Κολωνίας και της Βρέμης, η Σάλκε ήσυχα και ήρεμα ανεβαίνει στη βαθμολογία. Τώρα, η ενδεκάδα του Tedesco μοιράζεται την 3η θέση με τις «σφίγγες», έχοντας σημειώσει 20 βαθμούς. Η τελευταία φορά που η ομάδα έχασε ήταν τον Σεπτέμβριο και έκτοτε σημείωσε 11 βαθμούς με άριστα 15, καθώς και προκρίθηκε στο Κύπελλο Γερμανίας.

Το παιχνίδι με νεαρό και πολλά υποσχόμενο προπονητή Tedesco είναι ρεαλιστικό και προσεκτικό. Στους 11 γύρους η Γκελζενκίρχεν σημείωσε μόνο 14 γκολ, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κερδίσουν τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αν και η τελευταία σκόραρε δύο φορές περισσότερα γκολ.

Στους δύο τελευταίους γύρους η Σάλκε αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον αρχηγό και τον κορυφαίο σκόρερ Λέον Γκορέτσκα. Το καταφέρανε άριστα, αν και σκόραραν μόνο 2 γκολ. Νίκησαν την Φράιμπουργκ, η οποία πριν από αυτό εντός έδρας δεν έχανε σε 9 αγώνες στη σειρά και σχεδόν νίκησαν την ασυμβίβαστη Βόλφσμπουργκ (οι λύκοι ισοφάρισαν στο 93ο λεπτό του αγώνα). Στο επερχόμενο ματς ο Γκορέτσκα το πιο πιθανό θα παίξει, έτσι για την Γκελζενκίρχεν θα είναι πολύ πιο εύκολο να σπάσει την αμυντική γραμμή άμυνας του αντιπάλου.

Παρά τον όλο ρεαλισμό του παιχνιδιού της Σάλκε, νομίζω ότι δεν θα είναι αρκετός ένας στόχος για τη νίκη. Το Αμβούργο παρότι είναι παραδοσιακό αουτσάιντερ, στους τελευταίους γύρους η ομάδα επιτέλους ξεκίνησε να παίζει. Αν δεν λάβουμε υπόψη τον αγώνα κατά της Μπάγερν Μονάχου, όπου από το 38ο λεπτό οι «δεινόσαυροι»  έπαιξαν στην μειοψηφία, το Αμβούργο έχει σκοράρει 6 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια. Ενώ στους 11 γύρους μόνο 10 φορές χτύπησαν την πύλη του αντιπάλου. Υπάρχουν τρεις λόγοι για αυτό. Πρώτον, το Αμβούργο έφτιαξε την εφαρμογή του. Δεύτερον, σχεδόν όλοι οι παίκτες της γραμμής επίθεσης έχουν ανακάμψει από τραυματισμούς. Τρίτον, αρχίζει να παίξει θαυμάσια ο νέος και ταλαντούχος Αρπ, ο οποίος 17 χρονών μόνο στις τρεις εμφανίσεις για το Αμβούργο έχει σκοράρει 2 γκολ.

Πρόβλεψη

Αν κοιτάξουμε την ιστορία των προσωπικών συναντήσεων, το Αμβούργο σκόραρε στα 4 από 5 τελευταία ματς ενάντια Γκελζενκίρχεν. Φυσικά, η Σάλκε θα παίξει μόνο για να κερδίσει. Αλλά δεδομένης της σημερινής φόρμας του Αμβούργου, δεν θα είναι αρκετός ένας στόχος για τη νίκη. Θα χρειαστεί να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *