The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

AthleticBilbao-Marseille-15.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ

Σαν Μαμές, Μπιλμπάο

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την επόμενη Πέμπτη θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ ισπανικής Αθλέτικ Μπιλμπάο και γαλλικής ομάδας Μαρσέιγ Ολιμπίκ. Σε αυτό το ζευγάρι το προφανές φαβορί είναι η ισπανική ομάδα, το σκορ τους πρώτου αγώνα της αναμέτρησης ήταν 3:1 υπέρ των Γάλλων. Για να προκριθούν στα προημιτελικά του δεύτερου σημαντικότερου ευρωπαϊκού κυπέλλου, οι Βάσκοι πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ στο Σαν Μαμές.

Μεσαία ομάδα

Για την Αθλέτικ Μπιλμπάο το Γιουρόπα Λιγκ τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πρωταθλήματα προτεραιότητας. Το θέμα είναι ότι στο πρωτάθλημα της Ισπανίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μετά από 28 γύρους είναι μόνο στην 12η θέση, έχουν στο ενεργητικό τους 35 βαθμούς. Η διαφορά από τη Ζιρόνα, που είναι στην έβδομη θέση, είναι 8 βαθμοί, επιπλέον, υπάρχει ένας υψηλός ανταγωνισμός από διάφορες ομάδες της Πριμέρα, οι οποίες επίσης δεν έχουν αντίρρηση την επόμενη σεζόν να παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και όπως γνωρίζετε, η νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο συντομότερος δρόμος στη φάση των ομίλων του Champions League.

Η τρίτη στη Γαλλία

Η Μαρσέιγ έχει πολύ καλύτερη θέση στην κατάταξη του τουρνουά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην κατάταξη της Λιγκ 1 Γαλλίας η Μαρσέιγ μετά από 29 γύρους βρίσκεται στην τρίτη θέση, δηλαδή στη ζώνη του Champions League. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος η Ολιμπίκ έπαιξε 15 αγώνες εκτός έδρας, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει 8 φορές με 3 ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 26:21.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν έχει άλλη δυνατότητα να προκριθεί στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ εκτός από να σκοράρει στη Μαρσέιγ. Στην έδρα τους οι Βάσκοι ιστορικά παίζουν καλά και αποτελεσματικά, υπάρχει ελπίδα ότι στο επερχόμενο παιχνίδι θα δούμε πολλά σκοραρισμένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: ατομικό σύνολο της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *