The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Γρανάδα: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-Гранада-26.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Την ερχόμενη Παρασκευή ανακοινώθηκε ο αγώνας της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ Αθλέτικ Μπιλμπάο και Γρανάδα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Όγδοη θέση, 19 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 11:8 είναι οι συνήθεις δείκτες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που είναι μια από τις πιο ρεαλιστικέ ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις πρόσφατες συναντήσεις των Βάσκων με Βιγιαρεάλ (2:1), Εσπανιόλ (1:1), Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:1), Κάντιθ (0:1) και Λεβάντε (0:0).

Γρανάδα

Η Γρανάδα με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:20 είναι 17η, μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Σημειώνω ότι τον περασμένο μήνα οι «ναθαρίες» σημείωσαν συντριπτική νίκη 3-0 επί της Λεβάντε, ισοπαλίες 1:1 με την Οσασούνα και 1:1 με τη Χετάφε, και στους δύο προηγούμενους γύρους υπήρξαν ήττες 0:2 από την Εσπανιόλ. και 1:4 από τη Ρεάλ.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Αθλέτικ Μπιλμπάο δείχνει πιο εντυπωσιακή από τη Γρανάδα, και τα στατιστικά της στην αρένα του Μπιλμπάο μόνο επιβεβαιώνουν αυτή την τάση. Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι θα διακόψουν το σερί τεσσάρων ήττων στον αγώνα με τους «ναθαρίες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με απόδοση 1,64.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *